BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ko telo reče ne – skriti stres terja davek

Hiter pregled

Avtor knjige zdravnik Gabor Maté se zazre v svoje bolnike ter jih vidi in »spregleda« v celoti. Zanj ni dovolj, da vidi samo njihovo bolezen, temveč ga zanima, zakaj je bolezen nastala; zanima ga človek kot celota. Je radoveden in včasih skoraj boleče neposreden, ko nam poskuša pokazati, kako s svojim vedenjem in odločitvami sami utiramo pot bolezni.


Iz njegovih izkušenj je nastala knjiga, ki ni zbirka receptov za zdravje, je pa katalizator za osebno preobrazbo. Odstre nam pot, da se iskreno, sočutno in z nezastrtim pogledom zazremo vase in prepoznamo, kaj pravzaprav potrebujemo, da poskrbimo zase. Morda bo nekaterim v začetku težko sprejeti, da so bolezni povezane z našo nezavedno psiho; pa vendar nam prav to spoznanje omogoča, da prisluhnemo telesu in s tem slišimo sebe. Saj so ljudje od nekdaj intuitivno razumeli, da um in telo med seboj nista ločljiva. Moderna doba je prinesla nesrečni razkol, delitev med tem, kar poznamo z vsem svojim bitjem, in tistim, kar naš razmišljujoči um sprejme kot resnico.


Zdravilno sporočilo se začne že na prvi strani s prvo študijo primera. Nekateri primeri izhajajo iz objavljenih biografij ali avtobiografij znanih osebnosti, večina pa je povzetih iz kliničnih izkušenj.

Podrobnosti

Avtor: Gabor Maté

Prevedla: Jedrt Lapuh Maležič

Založba: Primus

Obseg: 360 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še