BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konoplja in zdravje

Hiter pregled

Ta knjižica je pravi zdravstveni vodnik. Namenjena je tistim, ki se odločajo, da bi svojo bolezen pregnali ali vsaj utišali s pomočjo konoplje. In ko se pojavijo vprašanja in dvomi, pa tudi navdušenja ob takšni odločitvi za preganjanje bolezni, se je vredno poučiti, kaj nam konoplja omogoča. V knjigi je navedenih sedemindvajset bolezni, od alzheimerjeve bolezni, artritisa, depresije, migrene, motenj spanja, multiple skleroze, parkinsonove bolezni, raka, tumorjev do epilepsije, prostate, motnje krvnega obtoka …


V knjigi so kratka pojasnila o možnosti uporabe konoplje pri posameznih boleznih. Pomembno pa je, da nas knjiga, če se odločimo, da se bomo podrobno seznanili z zdravljenjem, pripelje do člankov na internetu, do izbranih preverjenih poročil o možnosti in dosegu, pa tudi morebitnih pasteh pri zdravljenju s konopljo.

Podrobnosti

Izbrala in uredila: Tanja Pogačnik

Izdal: Medikoel d.o.o.

Format: 12 × 19 cm

Obseg: 54 strani

Raziskave, ki jih je urednica knjige izbrala na internetu, potrjujejo, da konoplja vpliva na vzpostavljanje ravnovesja v nas samih. V knjižici so predstavljene vse lastnosti konoplje, koristne za človeka. Uporaba konoplje pa ni namenjena le hudo bolnim, ampak nam vsem, saj prispeva k bolj umirjenemu in zbranemu življenju vseh nas.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje