BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konoplja v medicini

Hiter pregled

Knjiga avtorice doc. dr. Tanje Bagar iz mednarodnega inštituta za kanabinoide ICANNA uvodoma pojasnjuje nekaj zgodovinskih vidikov ter osnovne informacije o sami rastlini. V knjigi je podrobneje razloženo delovanje endokanabinoidnega sistema, ki uravnava večino procesov v našem telesu.


Knjiga je napisana v preprostem jeziku in pojasnjuje znanost in raziskave, ki stojijo za terapevtsko vrednostjo kanabinoidov pri boleznih, s katerimi se spopada sodobna medicinska znanost. Del knjige je namenjen tudi preventivi, kjer avtorica razloži, kako ugotoviti, ali vaš endokanabinoidni sistem še opravlja svojo varovalno vlogo, in v kolikor ne, kako njegovo delovanje okrepiti.


Knjiga je namenjena predvsem pacientom ter njihovim svojcem, da se lažje znajdejo v labirintu informacij o konoplji. Zagotovo pa bo zanimiva prav vsem, ki jih zanima izboljšanje svojega zdravja. Kakšno koristno informacijo bodo v njej našli tudi zdravniki, saj med drugim pojasnjuje, kako se lahko kanabinoide uporablja kot dopolnilno terapijo obstoječim terapijam.


Knjiga je lani izšla v nemškem jeziku pri založbi Styra Verlag in doslej je bilo prodanih preko 2000 izvodov.

Podrobnosti

Avtorica: doc. dr. Tanja Bagar
Prevod iz nemščine: Marko Bunderla, Miriam Sontag
Založba: Inštitut ICANNA
Obseg: 155 strani
Format: 25 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje