BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tapkanje za lajšanje bolečin

Hiter pregled

Ta peta knjiga o tapkanju je namenjena lajšanju bolečin; je podroben vodič za lajšanje in odpravljanje bolečine. Avtor ponuja razumljivo podlago za razumevanje povezav med telesom, čustvi in stresom, ki lahko povzročijo bolečino. In ko vas muči kronična bolečina in si včasih obupno želite olajšanja, naletite na številne rešitve, ki pa preprosto ne delujejo. V knjigi pa so opisane praktične tehnike, ki jim ni težko slediti.

Podrobnosti

Avtor: Nick Ortner

Prevedli: Nina Frua in Bernarda Rošer

Založil: Primus

Format: 14 × 22 cm

Obseg: 270 strani

Vezava: broširano

 

»Nauki so preprosti za uporabo in praktični, učinkujejo pa kot čarovnija,« je zapisala Louise Hay.

Knjiga je pravzaprav podroben načrt, ki nas korak za korakom uči s tapkanjem ali z EFT (tehniko doseganja čustvene svobode) zmanjševati ali odstranjevati kronično bolečino. Z navedbo znanstvenih raziskav okrog bolečine, stresa in tapkanja nam odpre oči za to, kako zelo močno je lahko tapkanje, potem pa opiše metode in nasvete, kako naj se lotimo odpravljanja bolečine na kratek in dolgi rok.

S preprostimi vajami za tapkanje si počasi ozdravimo čustveno bolečino in prepričanja iz ozadja, zaradi katerih pogosto obtičimo.

Ko boste prebrali to knjigo, ne boste le vedeli, kaj nam povzroča bolečino, temveč tudi, kako se je v celoti in za vedno znebimo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še