BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vitamin D3 – čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona

Hiter pregled

Knjiga Vitamin D3 vam pove natančne rezultate eksperimenta avtorja, katerim nevarnostim se izogniti in tudi enostavno razloži novo teorijo, ki predlaga, kako naj bi terapija z visokimi dozami vitamina D3 pomagala preprečiti in ozdraviti vse epidemije bolezni in zdravstvenih stanj, ki nas morijo od leta 1980 naprej.

Podrobnosti

Avtor: Jeff T. Bowles
Prevod: Gorazd Šuštarič
Založba: samozaložba G. Šuštarič
Obseg: 151 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: mehka

Jeff T. Bowles, avtor knjige je spoznal, da 4000 IU na dan zanj ni dovolj, zato se je odločil, da poskusi z "nevarnim" poskusom, ki popolnoma nasprotuje vsemu, kar so mu zdravniki govorili dolga leta: "Ne jemlji preveč vitamina D3, ker je nevaren!"

Začel je jemati 20.000 IU na dan - petdesetkrat več, kot je priporočen odmerek (400 IU na dan). Po približno štirih mesecih je povišal odmerek na 50.000 IU na dan, kar je stopetdesetkrat več, kot je bil stari priporočen odmerek. Potem ga je dvignil na 100.000 IU na dan ali tristokrat več, kot je maksimalen "varen" odmerek.

Kaj se je zgodilo v zadnjih desetih mesecih? Je umrl? Zbolel? Ne! Ravno nasprotno! Terapija z visokimi odmerki vitamina D3 je v preteklem letu pozdravila vsa njegova stanja - nekatera je imel več kot dvajset let.

Dodatne informacije

Članki

Malo sonca, veliko bolezni

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje