BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Znanost ajurvede

Hiter pregled

Knjiga je vseobsegajoči vodič za zdravo življenje. V njej so zbrana temeljna načela najstarejše medicine na svetu v preprostem, lahko razumljivem jeziku, toda z vsemi pomembnimi dejstvi in znanstveno podprtimi razlagami.


Ajurveda je sistem, ki temelji na ravnotežju telesa in duha, in ob upoštevanju zgradbe posameznika zagotavlja najvišjo raven zdravja na obeh področjih, fizičnem in duševnem.


Poleg temeljnih načel ajurvede in ajurvedskih razlag zgradbe in delovanja telesa avtor ponuja natančne postopke ajurvedskega zdravljenja številnih bolezni, pogosto tudi na podlagi lastnih izkušenj. Metode zvesto odražajo starodavno modrost, hkrati pa so prilagojene sodobnim razmeram tako v Indiji kot tudi v zahodnem svetu.

Podrobnosti

Avtor: Acharya Balkrishna

Prevod: Andrej Poznič

Založba: Ciceron

Obseg: 300 strani

Format: 15 × 22 cm

Vezava: broširano

Avtor je prepričan, da lahko uporaba predlaganih zdravilnih metod in sredstev vsakemu posamezniku omogoči popolno preobrazbo pogledov na zdravje in dejanskega načina zdravega življenja. Prav tako je prepričan, da lahko s svojim edinstvenim ajurvedskim vodičem obogati in revolucionira koncepte zdravstvenega varstva po vsem svetu – in jih z naravnimi, povsod dostopnimi zdravilnimi snovmi naredi veliko dostopnejše tudi za najrevnejše prebivalce planeta.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še