BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Upokojitev? Ni problema

Hiter pregled

Avtorica: Vesna Cetinski


Založba: Zavod aktivni starejši


Format: 14 × 22 cm


Obseg: 102 strani


Vezava: broširano

Podrobnosti

Knjiga v petih poglavjih svetuje, kako naj si organiziramo najboljša leta življenja. Ponuja uporabne rešitve, kako upokojensko življenje naredimo prijetnejše in lepše, saj je veliko takšnih, ki nimajo prijetnega življenja. Pa ne le zaradi materialnih razlogov, temveč tudi zato, ker si upokojenskega življenja ne znamo organizirati oziroma si ga nismo organizirali že, ko smo bili zaposleni.

Avtorica, ki deluje v zavodu Aktivni starejši v Ljubljani piše, da se je odločila za knjigo nasvetov zato, ker je vloga države in njena skrb za državljane vse manjša. Družina razpada, zahodni svet je postal prebivališče nezadovoljnih individualistov, ki so lahka tarča potrošniške miselnosti.

V knjigi so nasveti za finančno neodvisnost, ki temeljijo na analizi, finančnem načrtu in varčevanju. Posebno poglavje je namenjeno bivanju. Kar nekaj strani je namenjeno svetovanju o zdravju, pa o partnerstvu, zapuščini in osebni rasti.

Knjiga je posejana z resničnimi zgodbami starejših in njihovim načinom preživljanja upokojenskih dni, ki razkrivajo celo paleto različnih početij v upokojenskih dnevih, tednih, mesecih, letih …

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje