BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glas srca Glas srca

Glas srca

Hiter pregled

»Glas srca je malce drugačna zgodovinska romanca, saj govori o uresničenju lastnih želja skozi zgodbo, ki jo doživlja sirota Charlotte Brightwood. Knjiga je podkovana z zgodbami o skrivnostih življenja ali kako uresničiti svoje najgloblje želje. Navdih za to knjigo so mi bila predavanja Esther Hicks, skozi katero potekajo kanalizacije Abrahama.« (Avtorica)


Charlotte Brightwood je odraščala kot sirota in vse svoje otroštvo preživela v strahu, ali bo imela dovolj za pod zob, dokler je pod svoje okrilje ni dobila lady Getrude Gustave. Od tistega dne je njeno mesto pomočnice postala njena odrešitev in za njo je bila pripravljena narediti vse, dokler v njeno življenje ne vstopi Mark Julienn Stanford, sin Getrudinega ljubimca Michaela Stanforda.


Mark Julienn Stanford, ki se je vrnil iz Indije, da bi končno prepričal očeta, da se mu pridruži in že zapusti ta dolgočasni London, pa ugotovi, da zdaj očeta ne zadržuje samo domotožje, temveč tudi najbolj nevarna ženska, lady Gustave. Namesto da bi prepričal očeta, da se mu pridruži, je sedaj postavljen v položaj, da ga zaščiti in obvaruje pred vsem, karkoli si je zamislila njegova neuslišana ljubezen.


Za Charlotte je Mark Julienn trd oreh, ki ji ogrozi njen položaj pomočnice in če ji ne bo uspelo izpolniti zahtev tako njene gospodarice kot njegovih, jo v najboljšem primeru čaka mesto v enem izmed bordelov ali v najslabšem – smrt.


Ali bo Charlotte uspelo prelisičiti zvitega in izredno privlačnega indijskega popotnika?

Redna Cena: 19,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Dharma Queen Matthews (psevdonim)

Založnik: Boginja Si (samozaložba)

Format: 15,5 × 21 cm

Obseg: 184 strani

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje