BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Apokrifni transurfing 2 – osvobajamo dojemanje

Hiter pregled

Če imate bolezen, od katere je medicina dvignila roke, svetuje ruski avtor Vadim Zeland, je smiselno, da takoj preidete na uživanje izključno surove hrane. Seveda pa je za to potrebna močna motivacija. Knjiga je močna opora, ki vas korak za korakom popelje v svet presnojedstva.

Podrobnosti

Avtor: Vadim Zeland
Prevedla: Miroslava Jakopec
Izdal: Primus
Obseg: 234 strani
Format: 14 × 22 cm
Vezava: broširano

Seveda prehod ni enostaven. Poraja se cela vrsta težav, v glavi in telesu, in knjiga vas korak za korakom pripravi, da zdrsnete iz sveta vsejedcev, pa tudi iz sveta vegetarijancev ali veganov v svet brez štedilnika. Pripravi vas na korenite spremembe, saj se kakovost življenja povsem spremeni. Kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. 

Knjiga je vsestranska; natanko razloži, in to kar obsežno, kaj je to živa hrana in kako deluje. Potem vam razloži, kaj je sploh zdravje, kako si ga vrnemo, kaj nam pomeni kopalnica, razišče resnične vzroke bolezni, spregovori o zdravilcih, dodaja recepte in odgovarja na neizbežna vprašanja, ki se porodijo vsakomur, ki se odloča za korenito spremembo. In sam o sebi trdi, da se ne razglaša za presnojedca ali dietetičarja, pravi, da je sam svoj, da ima svojo pot, edinstveno, njegovo … In tudi bralcem knjige želi enako.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje