BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jedilnik druge gasilske brigade

Hiter pregled

Kot mlad športnik je Rip Esselstyn živel od slanine, zrezkov in trojnih burgerjev s sirom v dobri veri, da je takšna hrana dobra za njega in za njegovo telesno zmogljivost. Trikrat je bil razglašen za najboljšega plavalca v ZDA, uvrstil se je v olimpijske kvalifikacije …

Podrobnosti

Avtor: Rip Esselstyn
Prevedel: Erik Majaron
Založba: Planet
Format: 15 × 23 cm
Obseg: 284 strani
Vezava: broširano

In potem je postal poklicni triatlonec. Če je hotel zmagovati in živeti od športa, je moral zamenjati hrano. Njegov oče je raziskoval rastlinsko prehrano in ga prepričal, naj je kot šestkratni zmagovalec havajskega Ironmana Dave Scott, pa kot teniška zvezda Martina Navratilova in številni drugi vrhunski športniki.

»Kot poklicni triatlonec sem tekmoval po vsem svetu v olimpijskem triatlonu z 1,6 kilometra plavanja, 40 kilometri kolesarjenja in 10 kilometri teka. Vrsto let sem se uvrščal med deset najboljših triatloncev v ZDA in praviloma sem zmagoval na plavalnem delu triatlonov. Ves ta čas sem se prehranjeval z močjo rastlin in tako pospeševal obnovo telesa med dvema ali tremi dnevnimi treningi ter dosegal najboljšo formo na dan tekmovanja,« razlaga v knjigi, ki je kup nasvetov, kako si s pravo izbiro hrane, z rastlinsko hrano, lahko pridobimo neverjetno življenjsko moč. In seveda zdravje. Tudi če nas že po malem zapušča. S prav takšno hrano, opisano v tej knjigi, pa ugledni ameriški zdravnik dr. T. Colin Campbell odpravlja debelost, migrenske glavobole, artritis, pa tudi raka in srčnožilne bolezni.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje