BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Recite ne – sladkorju

Hiter pregled

Kar naprej poslušamo, da nam sladkor škoduje, ker vsebuje »prazne kalorije«  in ni dober za zobe. Ampak to je le vrh ledene gore; dokazano je, da pretirana količina sladkorja uničuje našo presnovo in povečuje možnost za pridobivanje teže in številne resne bolezni.
Poznamo vsaj šest razlogov za izogibanje sladkorju: zaradi sladkorja pojemo več, zaradi sladkorja se zredimo, sladkor povzroča odpornost proti inzulinu, sladkor poveča tveganje za kronično bolezen, sladkor vpliva na možgane, sladkor povzroča zasvojenost.
Zato vzemimo v roke to knjižico. Pove nam, zakaj je sladkor tako slab, odgovarja nam na najpogostejša vprašanja o sladkorju, pomaga nam razumeti etikete na živilih, predstavlja tehnike za premagovanje želje po sladkorju, pove nam, kako naj opustimo navade in kaj se zgodi, če nam sladkor pade. Pravi mali priročnik, s katerim se dokaj lahko za vedno poslovimo od pretirane želje po sladkem.
Pa ne gre samo za »odrekanje«;  preprosti nasveti in enostavni recepti za izločitev sladkorja nam pomagajo tudi ustvarjati sladko hrano, ki pa nam ne škoduje in pomaga pri prehodu v svet z malo ali nič sladkorja.

Podrobnosti

Avtorica: Katherine Basford

Prevedla: Nadja Horvat

Založnik: Lingea

Format: 10,5 × 14,5 cm

Obseg: 125 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje