V vaši košarici nimate nobenih elementov.
Avtorica: Ajša Kranjc
Izdala: ARA založba
Format: 12,5 × 19,5 cm
Obseg: 124 strani
Vezava: broširano
Kokosovo olje prihaja iz daljnih prekomorskih krajev. Naša zdrava kuhinja je brez njega slabotna. Čeprav še pred desetletjem ta nasičena bela maščoba, v toplih dneh pa olje, ni bila zaželena, je danes v zdravi kuhinji nepogrešljiva. Stotine temeljitih prehranskih raziskav je kokos postavilo med maščobami na prvo mesto. Ne zaradi eksotike, marveč zaradi njegovega dokazanega ohranjanja in vračanja zdravja. Zakaj in kako, je natanko opisano v knjigi Kokosovo olje, ki temelji na spoznanjih o njegovih čudovitih lastnostih:
Avtorica knjige, Ajša Kranjc s Krasa, je kokos sprejela z vsemi častmi za posebne goste. Sprejela ga je v srce svoje kuhinje, ker želi, da bi njeno srce ostalo zdravo in ker v njenem telesu postane sovražnik njenih sovražnikov. Sledite ji, ne bo vam žal.
Članki | |
---|---|
Proizvajalec | Ara Založba |