BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koloidno srebro – dejstva in zmote

Hiter pregled

Posebnost koloidnega srebra je, da ga lahko v primerjavi z industrijsko izdelanimi zdravili z enostavnimi pripomočki izdelamo sami v svojem domu. V času, ko se kriza današnjih antibiotikov vse bolj zaostruje in ogroža zdravje milijonov ljudi, je nujno, da koloidno srebro postane to, kar je že bilo: uspešno uporabljan antibiotik.

Podrobnosti

Avtor: Štefan Požlep
Založba: ARA založba
Obseg: 240 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Srebro (koloidno) je danes z veljavno zakonodajo kot zdravilo prepovedano, v EU je »ilegalno« tudi kot prehransko dopolnilo. Knjiga vam pove, zakaj, in vas nagovarja, da vendar odgovorno in z znanjem, ki vam ga nudi, vzamete zdravje v svoje roke. V knjigi ni konkretnih nasvetov in napotkov za zdravljenje različnih bolezni in bolezenskih stanj. A je dovolj informacij, da do tega pridete.

Predstavljene so splošne lastnosti koloidnega srebra in mehanizmi njegovega delovanja, merjenje oziroma določanje njegove koncentracije v raztopini, varno odmerjanje in načini uporabe, pa nasveti, kako aparat za domačo elektrolizo izdelamo sami.

Medicina in farmacija sta v času pred ero antibiotikov, torej nekako do leta 1940, zelo pogosto uporabljali takrat edini antibiotik – srebro oziroma iz srebra izdelane pripravke. Uporaba srebra v zdravstvene namene sega tisočletja nazaj. In očitno prihaja čas, ko bo koloidno srebro v vsaki domači lekarni. Farmaciji navkljub. Zato je prav, da se o vsem tem poučimo in morda tudi kaj storimo.

 

Dodatne informacije

Članki

Ilegalno, a učinkovito

Koloidno srebro: Naravni antibiotik

Koloidno srebro - Kje so zastrupljenci

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje