BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krog sreče

Hiter pregled

Osrednji simbol v KROGU SREČE je sreča (Kaler Adali), okoli katerega je nanizanih sedem simbolov, ki med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji, z jasnim namenom preobraziti naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja.


Napolni nas z občutkom sreče ter hkrati pripomore, da je »tisti« košček sreče vedno na naši strani.


Premer: 45 mm

Podrobnosti

Na zadnji strani kroga je za vsak simbol, napisana mantra simbola. Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Zaradi kombinacije simbolov in prepletenosti energij, je moč Kroga sreče veliko večja, kot če bi uporabljali vsak amulet posebej.

Krog sreče si lahko nadenete okoli vratu kot zanimiv nakit in mogočen energijski talisman, ali pa ga obesite oz. položite, na izbrano energijsko mesto v prostoru (stanovanje, trgovina, lokal, pisarna, kjerkoli bi radi prečistili pretoke prijaznih energij).

Priporočljivo je, da se ga čim večkrat dotaknete, ga poprosite za pomoč ali odgovor, saj jo so simboli »živi«. Ob morebitnem glavobolu, Krog sreče uporabljajte samo občasno! Ko se boste dobro prečistili in se bodo energije lepo tekle, bodo morebitne težave izzvenele.

SREČA – Kaler Adali

Sreča ni čustvo, je odločitev.V psihologiji jo razumemo kot duševno oziroma čustveno stanje dobrega počutja, ki ga zaznamuje niz prijetnih občutkov in čustev, od zadovoljstva do radosti. Vibracija simbola Kaler Adali vas v vsakem trenutku spominja na to, da ste samo vi, tu in zdaj, tisti, ki odloča o svoji usodi. V vsakem trenutku vas spomni na to, da so posledice vaših odločitev kot val, ki se prelije naprej in zlije nazaj. Njegova energija, vam pomaga, da se zavestno ukvarjate s stvarmi, ki v vas vzbujajo prijetne občutke in si v spomin prikličete več prijetnih, kot neprijetnih dogodkov in situacij. Ko zavestno usmerite svoj fokus k prijetnemu, to bistveno vpliva na vaše notranje občutke in stanja. Z mislijo na to, kaj in kje je vaša sreča, bodo vaše odločitve vedno pravilne, izboljšali pa se bodo tudi vsi vaši odnosi.

Hkrati pa vsi tudi vemo, da v ključnih trenutkih »tisti« košček sreče odloči, če se bo dana situacija (izziv) iztekla po naših upanjih, željah in pričakovanjih.

LJUBEZEN – Amar Nat

Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu. Povezana je z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo. Amar Nat pomaga preseči težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti. Posledično ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se navzven izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi. Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Ljubezen do denarja bistveno vpliva na stanje vašega računa in debelino denarnice, ljubezen do družine, pa do harmoničnega doma.

ZAUPANJE – Elam Lin

Po poti prebujanja osebnosti vas lahko vodi le zaupanje. Elam Lin v vas vzbudi zavedanje, da zaupanje nima nobene zveze z logiko in razumom. Po svoji naravi je to stanje duha. Z njim boste lažje zaupali drugim, procesu življenja in predvsem samim sebi. Posledica tega bodo pravilne odločitve in pametni koraki. Zaupanje je izjemno pomembno tudi za gradnjo in razvoj medsebojnih odnosov – tako osebnih, kot poslovnih.

ZDRAVJE – Olan Rei

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

VARNOST IN ZAŠČITA – Tarin Alb

Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni. Z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo. Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo išče ves čas. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo težko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose. Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit.  V notranjost tako lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev. Občutek varnosti je ena od osnovnih življenjskih potreb in je temelj za razvoj osebnostne moči. Tarin Alb povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih. Uporabite ga tudi za zaščito sebe in prostorov, nepogrešljiv je v avtu, na motorju, barkah, letalih in na vseh poteh.

MODROST – Ajram Pran

Simbol za modrost nam olajša dostop do višjega znanja in razumevanja, ko sami potrebujemo moder nasvet ali pa bi z njim želeli komu pomagati. Z njegovo energijsko podporo zmoremo na stvari pogledati drugače, ter dotopati tudi do kolektivnih znanj in mordosti.

POGUM – Klas Nair

Pogum je sposobnost, da se kljub strahu z nečim soočimo. Energija tega simbola nam pomaga sprejeti spremembe, iti naprej, biti ranljiv, odprt in živ. Učinkovit je pri premagovanju različnih strahov (tudi strah pred zobozdravnikom, letenjem, izpitno nalogo…).

BOGASTVO, BLAGINJA, BLAGOSTANJE – Altres Etari

Energija tega simbola poskrbi, da imamo na materialni ravni vse, kar potrebujemo, da bi dosegli samoizpolnitev, srečo, blagostanje, uspeh, harmonijo, notranji mir in brez (materialnih) over izpolnjevali svoje poslanstvo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje