BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kyolic – izvleček staranega česna (1000 mg, 30 tablet)

Hiter pregled

Prehransko dopolnilo »Kyolic« je narejeno iz izvlečka staranega česna v tabletah. Vsebuje sestavine v vodotopni obliki. Prijazno je do želodca in brez neprijetnega vonja. Kyolic je edini česnov pripravek brez neprijetnega vonja – tako v izdihanem zraku kot tudi pri potenju – tudi pri dolgotrajnejšem uživanju.

Redna Cena: 16,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Izvleček česna Kyolic pridobivajo s hladnim dvajsetmesečnim staranjem zrelih, ekološko pridelanih česnovih glavic. V tem času se razvijejo edinstvene aktivne spojine, ki jih ni mogoče najti v drugih oblikah česna. Žveplove sestavine, ki dajejo česnu značilen oster vonj in lahko dražijo želodec (alliin in alicin), se med procesom staranja spremenijo v blage in stabilne žveplove spojine (S-alil cistein in S-alil merkapto-cistein), ki so brez vonja in večinoma topne v vodi.

Priporočen dnevni odmerek je ena tableta, najbolje med obrokom. Ena tableta vsebuje 1000 miligramov staranega česnovega izvlečka.

Izvleček staranega česna Kyolic dokazano deluje na zdravje srca in ožilja.
Česen deluje kot močan antioksidant, pripomore k optimalnem delovanju človeškega sistema in je zelo priporočljiv pri prehladu in gripi.

Dodatne informacije

Članki

Kyolic - Deluje na arterije

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še