BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lakites – aktivator naravnih vibracij po Lakhovskem

Hiter pregled

Lakites je aktivni večvalovni oscilator po Lakhovskem z vgrajenimi prvimi sedmimi obroči avtentičnih dimenzij v razmerju zlatega reza.


Vzpostavlja energijski pretok v organih in tkivih ter izboljša življenjsko moč in prekrvitev. Je vsestranska energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Krepi naravno celično vibracijo, ki vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih.


Energijsko najmočneje pokriva prostor, v katerem je postavljen. Pritrdimo ga lahko na zid za dober energijski ambient prostora, deluje na vse prisotne.

Podrobnosti

Lakites je zgodovinsko preizkušen pripomoček za celično energijsko spodbudo, izdelan po principih dr. Lakhovskega. Vgrajenih ima prvih sedem resonančnih obročev enakih originalnih dimenzij in frekvenc kot velik Lakhovskyjev oscilator. Frekvenčni spekter narašča v razmerju zlatega reza in ustvarja energijski orkester, v katerem vsaka celica najde svojo intonacijo za okrepitev lastne naravne vibracije. Skladen frekvenčni spekter ustvarja še odmev višjih harmoničnih oscilacij ter interferenco med posameznimi obroči. Bogato in živo energijsko valovanje nežno nagovarja biostrukture in jih okrepi za obnovo.

Lakites dodatno aktivira ustvarjeno energijsko valovanje obročev s trajnim baterijskim napajanjem z dvema 1,5-voltnima okroglima baterijama AA velikosti, zato deluje kot aktivni Lakhovskyjev oscilator. Baterijo zamenjamo enkrat letno, tudi če lučka v sredini še sveti in baterija še deluje.

Lakites energijsko najmočneje pokriva prostor, v katerem je postavljen, deluje na vse prisotne. Za dober energijski ambient in feng šuj prostora ga lahko z nastavkom na zadnji strani pritrdimo na zid. Postavimo ga lahko tudi pokončno na polico, nočno omarico, delovno mizo ali v vitrino. V ta namen ima na zadnji strani oporo, da lahko stoji pokončno na ravni površini. Vedno ga postavimo na varno mesto, da ne pade. Polagamo ga lahko na telo ali pa ga v času terapije postavimo tik pred seboj na mizo.

Lakites deluje trajno skozi vse leto, vzpostavlja energijski pretok v organih in tkivih in izboljša življenjsko moč in prekrvitev. Je vsestranska energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Krepi naravno celično vibracijo, ki vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih.

Lakites je prijeten in enostaven za uporabo. Koristi vsem družinskim članom ne glede na starost. Nima nobenih stranskih učinkov in omejitev pri uporabi. Ima premer 20 cm in debelino 4 cm. Garancija je 1 leto.

Dodatne informacije

Članki

Energijski orkester
Vpliv na celični orkester

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje