BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Magnezijev klorid v prahu (500 g)

Hiter pregled

Magnezijev klorid je dragocen zaradi svojih izrednih lastnosti, ki krepijo zdravje, vitalnost, zavirajo proces staranja in preprečujejo infekcije.


Magnezijev klorid heksahidrat, E511 v obliki belega kristaličnega prahu, min. 99 % farmacevtska čistina, proizvajalec Merck KGaA Nemčija, pakirano v PET plastični dozi z navojnim pokrovom in tesnilom.

Podrobnosti

Magnezij je mineral, v obliki magnezijevega klorida pa je poznan po svojem pozitivnem učinku na različne bolezni, prav tako pomlajuje organizem. Magnezij je nujno potreben za dobro presnovo, celično energijo, zdravje živčnega sistema in prav tako za zdrave kosti, mišice in zobe. Nujno potreben je pri uravnavanju krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Pospešuje presnovni sistem. Magnezij v obliki magnezijevega klorida je učinkovit tudi proti infekcijam.

Magnezijev klorid ima, zaradi svoje encimske reakcije, pozitiven učinek pri kontroli telesne teže in holesterola v krvi, kajti magnezij je nujno potreben za metabolizem beljakovin, škroba in maščob kot tudi pri funkcijah jeter ter žleze ščitnice. Magnezijev klorid izboljšuje tudi sluh, vid in zdravje v ustni votlini.

Dodatne informacije

Članki

Magnezijev klorid v prahu - Znižajte visok krvni tlak

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še