BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Metafizične meditacije

Hiter pregled

Knjiga je razdeljena na vrsto poetičnih in kontemplativnih meditacij, od katerih se vsaka osredotoča na določen vidik metafizike. Je spreten preplet vzhodne in zahodne filozofske ideje, črpa iz hindujskih in jogijskih naukov ter krščanskega misticizma in ponuja univerzalni pogled na duhovnost. Podaja napotke umetnosti meditacije, moči pozitivnega mišljenja ter pomena gojenja notranje tišine in pozornosti. Ta knjiga navdihuje kontemplacijo, samorefleksijo in globljo povezanost z božanskim. Na koncu pa bralce pripelje do boljšega spoznavanja njihove prave narave in življenjskega namena.


Metafizične meditacije so brezčasna duhovna mojstrovina in niso le knjiga, ki jo je treba prebrati, temveč služi kot most med vzhodno in zahodno filozofijo. Ponuja globoka spoznanja in modrost, ki močno odzvanja v bralcih ter ponuja praktične napotke za tiste, ki so na duhovni poti.


Avtor knjige Paramhansa Jogananda je ena vodilnih osebnosti sodobnega časa in je knjigo napisal zato, ker si veliko ljudi želi meditirati, vendar ne ve, kako.


Knjiga ljudem približuje praktične in učinkovite tehnike meditacije in uči, kako ta načela lahko uporabimo na vsakem področju svojega življenja.

Podrobnosti

Avtor: Paramhansa Jogananda

Prevedla: Irma Kukovič

Založba: Zavod Gaia Planet

Format: 13,5 × 20 cm

Obseg: 120 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje