BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 330 (Januar 2021)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Zdravo urejanje telesne teže - Dr. Štrukelj: odločiti se moramo za trajno spremenjen način prehranjevanja in življenja
    Za zdravo in dolgo življenje moramo spremeniti svoj življenjski slog. Temelji tega so zdrava prehrana, gibanje, sproščanje, družbeni stiki. Strokovnjaki, ki jih predstavljamo v Misterijih in v njihovih knjigah, so si enotni, da se te spremembe najprej začnejo z urejeno prebavo in telesno težo. O tem si lahko preberemo v knjigah dr. Michaela Gregerja Kako ozdravimo s hrano, Davida Rowlanda Prehranske rešitve za 88 zdravstvenih težav in dr. Deana Ornisha Življenjski slog, ki razveljavi bolezen. Tudi v Sloveniji imamo vrhunskega strokovnjaka za urejanje telesne teže, vrhunskega poznavalca zdravilnih zelišč. Pogovarjali smo se s prof. dr. Borutom Štrukljem, magistrom farmacije, strokovnjakom za uporabo zdravilnih zelišč, ki nam lahko pomagajo urediti prebavo in telesno težo.


  • Lep podpis vode - Večja kakovost vode iz steklenice Polarix
    Voda iz steklenice Polarix lahko ustvarja kristale heksagonalne ali šesterokotne oblike, kar je po metodi japonskega znanstvenika in raziskovalca vode dr. Masaruja Emota (1943–2014) dokaz za njeno večjo kakovost. To sta s testiranjem vode po njegovi metodi novembra lani potrdila raziskovalca Ernst Braun in Sarah Steinmann iz laboratorija Atelier für kunst und mystic (Wasserkristall.ch) v Uttigenu v Švici. Voda, ki ima porušeno notranjo strukturo, bodisi zaradi mehanskih, kemičnih ali energijskih vplivov, ne more tvoriti kristalov šesterokotnik oblik ali pa so ti poškodovani.


  • Staroverska pomoč partizanom - Staroverska svetišča kličejo k duhovnemu razvoju in osamosvojitvi
    Ali so partizanski odpor v drugi svetovni vojni v nekaterih pokrajinah Slovenije res vodili in organizirali staroverci? Je šlo v drugi svetovni vojni za medverski konflikt? Kakšno duhovno podporo so imeli partizani? Marko Hren, ustanovitelj kozmološke skupnosti Upasana in avtor knjige Duhovno vodstvo v Sloveniji nekoč in danes napoveduje, da bodo v naslednjih letih luč sveta zagledala odkrita pričevanja o organizatorjih partizanskega odpora v posameznih pokrajinah, ki so bili po vojni na vodilnih položajih, obenem pa opravljali staroverske obredne prakse. Izvedeli bomo tudi o vedunkah, h katerim je zahajal partijski vrh.


  • Aspirin ni za srčne bolezni - Nizki odmerki aspirina večajo tveganje za krvavitve
    Zdravniki že desetletja svojim bolnikom rutinsko svetujejo jemanje aspirina za preprečevanje bolezni srca in ožilja. Vendar pa nove raziskave vselej znova podvomijo o pravilnosti tega priporočila. Izkazalo se je namreč, da jemanje nizkih odmerkov aspirina za preprečevanje srčnega napada ni le nekoristno, temveč hkrati poveča tveganje za krvavitve.


  • »Rožica« poveča duhovno moč - Energijski obesek po načelih starovercev in nezemeljske civilizacije
    Izdelek »Rožica« iz zlata je najnovejši generator biopolja, ki ga je raziskovalec biopolja Franc Šturm izdelal s pomočjo študiranja slovenske kulturne dediščine. To znanje je desetletja zbiral in v knjigi Iz nevidne strani neba objavil nedavno preminuli raziskovalec Pavel Medvešček-Klančar. Obesek Rožica pa je Franc Šturm izdelal tudi s pomočjo znanja nezemeljske civilizacije, nam je zaupal v intervjuju.


  • Virus je patentiran - Normalno stanje šele, ko bo v celoti cepljeno celotno človeštvo?
    Vse več ljudem je jasno, da v celotni zgodbi nekaj ni v redu – nekateri vladni ukrepi in smernice so popolnoma nesmiselni in neučinkoviti, virus še zdaleč ni tako nevaren, kot se prikazuje, širi se strah in pritisk za cepljenje namesto dvigovanja imunskega sistema, medijsko zavajanje pa je doseglo vrhunec, upajmo. Je pandemija, ki je zamrznila svet, le skrbno načrtovan plan, ki se odvija točno tako, kot je bil v tajnosti zastavljen?


  • Stari smo lahko 140 do 160 let - Manj hrane daljša življenje in zmanjšuje tveganja za raka, srčno-žilne bolezni …
    Učinek omejevanja kalorij na podaljšanje življenjske dobe je dramatičen; življenje laboratorijskih živali podaljša do šestdeset odstotkov in kvasnih celic do sedemdeset odstotkov. To bi bilo enakovredno podaljšanju življenjske dobe ljudi na sto štirideset do sto šestdeset let. Za ta učinek je očitno odgovornih več mehanizmov.


  • Smo v letu števila 5 - Osrečujoče število nam prinaša čudovite priložnosti
    »Leto 2021 je v znamenju števila pet. Letno število pet se pojavlja vsakih devet let, tako kot tudi druga števila. Enako pa velja tudi za generacijska števila. Ta so leta 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012, 2021 … Število pet ima krepčilni vpliv. Vibracije števila pet močno krepijo pozitivno mišljenje in delovanje, rezultati tega pa so lahko presenetljivo dobri, osrečujoči, navdušujoči. V letu 2021 ne čakajmo, da se bo zgodilo kaj dobrega samo po sebi, ampak naredimo kaj lepega sami, z dobro voljo in dejavnostmi, ki so izraz odpuščanja in ljubezni do vsega stvarstva. Nenazadnje ima število pet božansko energijo! Vzpodbudna valovanja števila pet krepijo barve in zvoke, povečujejo raznolikost, preganjajo medlost in zaspanost, neodločnost, plašnost.« Tako meni Stane Padežnik, ki za revijo Misteriji piše mesečne horoskope in je napisal tudi ta članek.