BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-10%

Akaški zapisi – Mojstrstvo duše

Hiter pregled

Četudi smo v fizičnem telesu, je delček nas povezan z vsem, s celotnim stvarstvom – z božanskim virom. Akaški zapisi nam nudijo najboljši uvid v dušo, v njene kvalitete in njene napake.


V tej knjigi boste podrobneje spoznali svoje dušne potenciale, saj kot duša izhajate iz božanskega vira in se vanj v času med dvema inkarnacijama tudi vračate. Akaša tako vsebuje vse naše misli, ideje, čustva in izkušnje ter jih združuje v univerzalno podatkovno zbirko, ki povezuje več ravni našega obstoja. Vse namere in načrti se beležijo, zato je preko dostopa do akaških zapisov možno predvideti tudi našo prihodnost.


Kar smo tekom mnogih življenj naredili, planirali ali obljubili, je zapisano v naši knjigi akaških zapisov. Rodimo se v novo življenje, ki se odvija po »dušnem« in ne razumskem scenariju. Srečujemo se z dogodki, ljudmi, pomanjkanjem, obiljem, trpljenjem in radostjo, pri tem pa ne razumemo, v čem je smisel tega, niti ne vemo, kako bi slabe okoliščine spremenili, izboljšali ali popravili. Preko tega življenjskega učenja se bo prebudil tudi vaš um in dojeli boste tisto globoko dušno védenje, zaradi katerega v tem življenju bivate in delujete tako, kot ste načrtovali glede na svoje zmožnosti in v dogovoru z drugimi dušami še pred rojstvom v fizično življenje.


Znotraj dušnega načrta, ki se na nezavedni ravni odvija v času našega življenja, nam je dana svobodna volja odločanja. Ljudje imamo razum. Nove dobre odločitve se kot popravki zapišejo v kronologijo naše knjige življenja na eterični ravni, torej preko akaš.


Torej lahko s pomočjo akaš spreminjamo svojo usodo.


Vse tisto, kar nam ni pogodu, kar razumno odklanjamo in kar nam ne ustreza več, lahko temeljito spremenimo. Seveda se spremembe v konkretnem življenju posameznika dogajajo na metafizični in fizični ravni. Rešiti se moramo zapriseg in obljub, ter mnogih nevšečnosti, ki nas omejujejo v tem življenju. Te nas spremljajo zato, ker smo si jih izbrali v enem od prejšnjih življenj. Za izboljšave in popravke si moramo prizadevati tudi v fizični realnosti.

Podrobnosti

Avtorica: Aleksandra Winkler Drole
Založba: Om garden
Obseg: 317 strani
Format: 16,5 × 23,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Razbiranje akašnih zapisov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje