BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-20%
Novo

Multi minerali, ionska oblika mineralov Eidon (60 ml)

Hiter pregled

Eidon MULTI minerali so dopolnilo vseh bistvenih mineralov in mineralov v sledovih, ki so v pomoč pri optimalnem delovanju organizma. Zasnovani so na osnovi silicija.


V vsaki formuli multimineralov je za njeno učinkovitost ključno ravnovesje mineralov. In Eidon formula ima po trenutnih spoznanjih optimalno ravnovesje mineralov. Kalcij in magnezij sta v razmerju ena proti ena, da se popravi napačen prehranski trend visokega vnosa kalcija in premalo magnezija. Občutljiva kombinacija cinka in mangana je v pravilnem razmerju, da ne prihaja do neravnovesja. To razmerje dopolnjujeta višja in enaka raven selena in kroma. Bor se uporablja s silicijem in žveplom sorazmerno s kalcijem in magnezijem. Železo je vključeno s posebno pozornostjo na cink in mangan. Za mineralno ravnovesje pa sta v formulo dodana še jod in kalij.


Eidonovi ionski tekoči minerali so naravni in visoko biološko dostopni. Ne vsebujejo sladkorjev, škroba, umetnih arom, barvil, konzervansov in živalskih proizvodov. So veganski in brez glutena.


Sestavine:


Kalcij (kalcijev klorid), železo (železov sulfat), jod (kalijev jodid), magnezij (magnezijev klorid), cink (cinkov sulfat), selen (natrijev selenat), mangan (manganov klorid), krom (kromov klorid), kalij (kalijev klorid), silicij (silicijev dioksid), žveplo (metilsulfonilmetan), bor (borova kislina), deionizirana voda.


Priporočen odmerek:


Odrasli in otroci nad 17 let: 30 kapljic (2 ml) dnevno v 2 dl vode ali soka – zadostuje za en mesec.

Podrobnosti

Pridobivanje potrebnih mineralov s hrano, ki jo jemo, je danes kronična težava. Lahko rečemo, da je zagotavljenje ustreznih mineralov danes resnično problematično. To je predvsem posledica izčrpanosti zemlje, prekomerne obdelave z uporabo pesticidov in prekuhavanja hrane. Tudi pitje ultra prečiščene vode lahko organizem prikrajša za bistvene minerale. Destilirana voda in voda pridobljena z reverzno osmozo sta ultra prečiščeni vodi – tudi brez anorganskih spojin mineralov. Zato je potrebno te minerale nadomestiti – bodisi z ustrezno prehrano ali preko prehranskih dodatkov.

Dodatne informacije

Članki

Minerali so iskra življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje