BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Napovedovanje usode z igralnimi kartami

Hiter pregled

Napovedovanja prihodnosti z igralnimi kartami se je mnogo lažje naučiti kot prerokovanja iz bolj ezoteričnih tarot kart.


Knjiga pojasnjuje vse, kar morate vedeti, da bi lahko zabavali prijatelje, družino ali sebe z jasnimi prerokovanji, polnimi notranjega uvida.

Podrobnosti

Avtor: Sargent, Sophia
Prevedla: Jeršek, Marjetka
Izdala: ARA založba
Obseg: 271 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Zabaven in preprost način napovedovanja prihodnosti

Verjetno že imate doma povsem prave pripomočke za napovedovanje usode. To je komplet kart za igranje šnopsa, pasjanse, bridža, pokra … Ta knjiga pa vam pomaga, da si boste lahko napovedali bližnjo prihodnost v minuti.

Napovedovanje usode z igralnimi kartami je sodoben priročnik, ki sloni na starodavnih izkušnjah.

Mladi in stari se z lahkoto nauče napovedovanja usode in se usposobijo, da lahko usodo napovedujejo družinskim članom, prijateljem in tudi sebi.

Igro, napovedovanje usode in prerokovanje, vse to je namreč združeno v sistemih napovedovanja, je Sophia, avtorica knjige, zbrala iz zapuščine štirih generacij. Knjigo je pregledno razdelila v poglavja, ki omogočajo hitro učenje:

  • Pomen razvrstitve in pomen posameznih kart
  • Štirje sistemi razprostrtja: - Mala zvezda: enostavno napovedovanje z uporabo le štirih kart - Kolo življenja: napovedovanje s pomočjo astrologije - Velika zvezda: tradicionalni francoski način napovedovanja - Mojstrsko razprostrtje: globoko prerokovanje s 36 kartami
  • Osem natančnih prikazov napovedovanja

Odprite to knjigo, poiščite karte, s katerimi se doma igrate, in se počasi začnite učiti, da boste spoznali, kaj vam namenja usoda …

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje