BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Neskončna modrost akaških zapisov Neskončna modrost akaških zapisov

Neskončna modrost Akaških zapisov

Hiter pregled

Neskončna modrost akašnih zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do akašnih zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje akašne modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih akašnih zapisov. Lisa Barnett je združila svoje najuspešnejše tehnike, strategije, bližnjice in modrosti, ki jih lahko kadar koli in kjer koli zdaj uporabite sami.


S pomočjo knjige Neskončna modrost Akaških zapisov se boste naučili:


• umetnosti postavljanja vprašanj, na katere boste prejeli odgovore, ki bodo spremenili vaše življenje na bolje,


• kako se osvoboditi karme, dušnih pogodb in zavez, ki vas vežejo na negativne življenjske vzorce,


• zdravilnih orodij akašnih mojstrov, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjem razreševanju starih težav in ustvarjanju življenja v skladu z vašim življenjskim poslanstvom,


• vibracijskih ključev (svetih molitev) za enostaven, neposreden in lahek dostop do akašnih zapisov.


V akašnih zapisih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij. Ne glede na to, kako mlada ali stara duša ste, vaši akašni zapisi vsebujejo vse vaše misli, občutke, slaba ter dobra dejanja, ki ste jih opravili v tem in preteklih življenjih. Akašne zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.


Akašno polje je del Celote, s katero je neločljivo povezano. Je leva roka Vira, ki vsebuje čisto vse informacije. Obstajajo Mojstri, Učitelji in Bitja Luči, ki samo za vas skrbijo za te informacije. Z njimi se lahko povežete in odgovorili vam bodo na vsa osebna vprašanja, ki jih imate o svojem sedanjem življenju in preteklih življenjih, ki še vedno vplivajo na vas.

Podrobnosti

Avtorica: Lisa Barnett
Prevod: Nina Krajnc
Založba: Cangura
Obseg: 164 strani
Format: 13,5 × 21 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje