BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Očala? Ne, hvala!

Hiter pregled

Slaboviden človek ima, kot je pojasnjeno v knjigi, na voljo vrsto ukrepov in postopkov, s katerimi lahko svojo slabovidnost odpravi ali vsaj omili. Veliki angleški pisatelj Aldous Huxley si je vid dobesedno rešil po nasvetih in postopkih newyorškega okulista dr. W. F. Batesa in svoje uspešno zdravljenje predstavil v knjigi Umetnost videnja. Prevod te knjige je sestavni del knjige Očala? Ne, hvala!. Preostali del knjige pa so nadrobni opisi postopkov in navodil za preventivo, ki temeljijo na izkušnjah soavtorja knjige Petra Amaliettija, ki je zapisal:


»Opisal sem lastne izkušnje, saj imam po šestih desetletjih branja še vedno izvrsten vid prav zahvaljujoč Huxleyjevim in Batesovim napotkom in nasvetom. Verjamem, da ta knjiga lahko izredno koristi tako vsem, ki imajo težave s slabovidnostjo, kot tudi tistim, ki želijo ohraniti svoj vid brezhiben in zdrav.«

Podrobnosti

Avtorja: Peter Amalietti & Aldous Huxley

Založba: Amalietti & Amalietti

Obseg: 210 strani

Format: 16 × 23 cm

Vezava: broširano

Slabovidnih je vse več, po dokončani srednji šoli nosi očala že štiri petine dijakov. Okulist dr. W. F. Bates je zasnoval program izboljšanja vida na odkritju, da so temeljni vzroki slabovidnosti med seboj prepleteni duševni in telesni pogoji, odvisni od okolja. In glavni vzrok: živčna prenapetost. V knjigi je cela vrsta vaj, s katerimi si pomagamo, da so nam očala odveč.

Dodatne informacije

Članki

Gledanje skozi luknjice

Afirmacije za jasnejši pogled

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje