BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Ozonirano olje za žvrkljanje dr. Clark (240 ml)

Hiter pregled

Žvrkljanje olja je praksa močnega potiskanja in vlečenja olja po ustih, dlesni, zobeh in zgornjem delu grla od pet do dvajset minut.


Olje je lahko na začetku vodeno, vendar se zgosti, ko pobere ostanke v ustih. Ko končate, izpljunite v koš za smeti in sperite usta s čisto vodo. Lahko nadaljujete s ščetkanjem zob.

Podrobnosti

Ozonirano olje za žvrkljanje dr. Clark je bilo zasnovano za izboljšanje ajurvedskih praks žvrkljanja olja z močjo ozona.

Žvrkljanje olja je pomembno za izločanje neželenih mikroorganizmov in toksinov iz ust, s tem lahko izboljšate splošno počutje in zdravje ust. Prednost tega olja je, da ozon doseže tudi mikroorganizme v mrtvih zobeh oziroma koreninsko polnjenih zobeh, ki jih težko doseže katerakoli druga snov. Vsebuje organsko kokosovo olje z ozonom in organskimi eteričnimi olji sezama, sončnice in poprove mete. Ima boljši okus od nekaterih drugih olj.

Nekaj koristi, ki jih lahko prinaša žvrkljanje olja:

• Pomoč pri razstrupljanju dlesni, neba, jezika, zgornjega dela grla in zob.

• Zagotavlja protimikrobne lastnosti aktiviranega kisika (ozona).

• Ozonirano kokosovo olje zagotavlja tudi zdrave srednjeverižne maščobne kisline in lavrinsko kislino.

• Sezamovo in sončnično olje sta priljubljeni med izvajalci žvrkljanja kot metoda za pomoč pri preprečevanju kariesa, krvavečih dlesni, suhega grla, neprijetnega vonja in razpokanih ustnic, kot tudi za krepitev čeljusti, dlesni in zob.

• Olje poprove mete lahko pomaga pri čiščenju in regeneraciji.

• Vadba obrazne joge – žvrkljanja omogoča vadbo čeljusti, ust in obraznih mišic; lahko pomaga zmanjšati nelagodje, povezano s čeljustjo in obrazom.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje