BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogovarjanje z neznanci

Hiter pregled

Knjiga nas popelje na pot raziskovanja napak v medsebojni komunikaciji med neznanci in usodnih napak, ki so lahko njihova posledica. Pa ni kaka teoretična razprava, sloni na preverjenih dejstvih, ki razkrivajo, kaj vse se lahko zgodi oziroma kaj vse se je že zgodilo in za posledice več ali manj vemo.


Razgrne nam, kako je lahko Fidel Castro tako dolgo prinašal naokoli ameriško agencijo CIA. Pove, zakaj je bil britanski premier Neville Chamberlain prepričan, da lahko zaupa Adolfu Hitlerju. Odgovarja na vprašanje, zakaj so spolna nadlegovanja v takem porastu. In ponudi dvom: ali nas televizijske serije narobe učijo o načinu komuniciranja z drugimi, predvsem tistimi, ki jih ne poznamo?

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Malcolm Gladwell

Prevedel: Samo Kuščer

Založba: UMco

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 392 strani

Vezava: broširano

Knjiga je izjemen kontroverzni sprehod skozi zgodovino, psihologijo in škandale, o katerih ste brali v zgodovinskih knjigah ali jih videli v vsakodnevnih novicah. Avtor v svoji knjigi dokazuje, da je nekaj zelo narobe pri tem, kakšne strategije uporabljamo, da bi razumeli ljudi, s katerimi imamo stik. Ravno zato, ker se ne znamo pogovarjati z neznanci, to pogosto prinese konflikt in nesporazume v naše vsakdanje odnose ter ima velik vpliv na to, kako živimo v današnjem svetu.

Knjiga je kar napet knjižni vodnik po težavnih časih.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje