BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-10%

Pogovori z naravo

Hiter pregled

Avtor, nekdanji projektant velnes centrov, se je iz centra Maribora s svojo ženo, z željo, da bi imel svoj konopljin »vrt«, preselil na podeželje. Pustil je službo in se posvetil zgolj vsemu tistemu, kar nudi narava; svoje početje sproščeno opisuje v knjigi. Posvetil jo je vsem tistim, ki verjamejo, da je lahko vsak sam za sebe sprememba.


»V knjigi sem opisal nekaj nezapletenih vaj, s katerimi se lahko prepričate, da nam narava daje preproste in učinkovite rešitve. Z njimi lahko sprostimo svoj notranji stres, si razbremenimo misli in zaživimo srečno življenje,« je zapisal na rob bogato ilustrirani knjigi, iz katere veje ustvarjalni duh. Po njej bodo še posebno radi posegli ljubitelji vzgoje konoplje, ki je ena od ključnih rastlin na njegovem kmečkem domovanju. Je, kolikor je uredništvu znano, edini, ki pri ustvarjanju izdelkov iz konoplje ne uporablja nobenih topil; učinkovine v vsej njihovi popolnosti iztisne iz rastlin mehansko in jih ponudi v kapljicah (CBD), čaju, mazilih in sirupu.


»Danes sem kmet, ponosen, in ustvarjam na slovenski zemlji. ›Vrt‹ je danes velik nekaj več kot deset hektarjev in še vedno je ›otrok‹ naše kmetije konoplja, z njo živimo in ustvarjamo boljši jutri za vse,« ocenjuje svoje početje in poudarja v podnaslovu knjige »Sprememba si ti«.

Podrobnosti

Avtor: Bogdan Mak

Založba: Samozaložba

Format: 15,5 × 24,5 cm

Obseg: 140 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje