BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polarix za moške

Hiter pregled

Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo.


Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.


Polarix za moške nosimo v levem hlačnem žepu. Proti telesu morajo biti obrnjena števila, bakreni krogi pa proč od telesa. Polarix za moške imamo lahko podnevi neprestano v žepu. Ponoči ga lahko namestimo na spolno ali korensko čakro. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, kjer je čakra. Nalepimo ga lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju.


Polarix za moške učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo hitro zmanjšale in morda sčasoma izzvenele. Uporabimo ga lahko tudi pri težavi s povečano prostato.


Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.


Polarix za moške je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Podrobnosti

Polarix za moške IZKUŠNJE BRALCEV

PONOČI NIČ VEČ NA STRANIŠČE Jože Drašler, 67 let, projektant strojnih inštalacij: Polarix uporabljam od 12. februarja letos. Ker so mi dopolnilne tablete Prostasan pošle, sem nabavil nove Konprosta. Po priporočilu lekarnarja sem jih jemal dvakrat na dan po tri tablete, in sicer en teden. Zdaj jih jemljem zjutraj in zvečer po eno tableto. Odkar imam še testni Polarix za moške, se mi je stanje že tako izboljšalo, da ponoči ne hodim na stranišče, prej sem moral iti dvakrat do trikrat.

VEČJI LIBIDO Blaž, 34 let, profesor športne vzgoje: Polarix za moške uporabljam 33 dni. Zelo kmalu sem nehal ponoči hoditi na stranišče, prej sem hodil dvakrat na noč. Povečal se je libido. Res da sem mlajši moški, a razlika je očitna.

ZNATNO BOLJŠA PROSTATA Bojan, 62 let, strojni inženir: Polarix za moške uporabljam od februarja. Prej sem jemal Prostasan tablete in pil čaj za prostato Palmeta, zdaj tega ne potrebujem več. Ponoči mi ni treba več na stranišče, prej sem šel vsaj dvakrat, tudi sicer se mi zdi, da je s prostato znatno bolje. Zelo prijetno sem bil presenečen, kako hitro so se pokazali blagodejni učinki. Testni Polarix uporabljam tudi na točki za urejanje krvnega sladkorja, stanje moram še preveriti.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še