BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Poslednji Gorjan

Hiter pregled

Poslednji gorjan ni le zanimiv in poučen zgodovinski roman, temveč tudi gorak in dokončen obračun z zlagano uradno svetovno in slovensko zgodovino. Obenem uvaja in zelo nadrobno razloži in opiše razčlembe slovenskih besed, s tem pa izvrstno predstavi tudi največje jezikoslovno odkritje novega tisočletja: da je slovenščina naravni jezik in da imajo njene besede logično sestavo in zakodiran pomen.


Roman se sočasno odvija v sodobnosti in popisuje Jankova romanja po naši čarobni deželi in odkrivanja njene preteklosti, dopolnjujejo pa jih njegovi dolgi in povsem neortodoksni pogovori z Metko. Druga pripoved pa sega v mlajšo kameno dobo in opisuje življenjsko pot Vetra in njegove partnerke Rose, pri čemer avtor nadvse slikovito, domiselno in prepričljivo obnovi celotno prazgodovino naših prednikov-staroselcev.

Podrobnosti

Avtor: Peter Hvastija
Založba: Amalietti & Amalietti
Obseg: 400 strani
Format: 16,5 × 23 cm
Vezava: mehka

Avtorju na tak način uspeva z lahkotno pripovedjo podati resnice o zgodovinski zmoti, v kateri danes živimo zgolj zaradi narodne izdaje slovenskih zgodovinarjev, ki nam prodajajo germanske izmišljije.

Glavno sporočilo Poslednjega gorjana je, da si moramo Slovenci, če želimo imeti prihodnost, najprej razgrniti našo pravo preteklost in jo spisati na novo. Ta roman je romanje k resnici in ta nas bo osvobodila!

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje