BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Powersept - razkužilo 50ml

Hiter pregled

Univerzalno razkužilo, namenjeno dezinfekciji kože, osebni negi in higieni. Z rok, telesa ali predmetov odstrani bakterije, kvasovke, glivice in praživali.


Primerno denimo za: Uporaben za razkuževanje predmetov in površin: zobne ščetke, zobne proteze, kozarci, pribor, podlog za vadbo, …


Je prozorno, brez vonja in ne vsebuje klora, alkohola, fenolov, amonijevih sestavin …


Vsebina: 50 ml

Redna Cena: 8,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Powersept tehnologija izkorišča pravo, oksidativno moč vodikovega peroksida. V zapletenem procesu se vodikov peroksid stabilizira in okrepi s srebrovimi ioni. Rezultat tega je osnovna tekočina, s katero lahko uničujemo širok spekter mikroorganizmov, vključno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi.

Powersept razkužilo je prozorno, brez vonja in ne vsebuje klora, belila, alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin, štirikratne amonijeve sestavine ali natrijevega hidroksida.

Powersept se razgradi na vodo in kisik in zato nima negativnih vplivov na naravno okolje, če ga uporabljamo na primeren način in je zato odličen nadomestek klorovega belila, ki dokazano škoduje zdravju in okolju.

Ko Powersept razkužilo uporabimo na rokah in na drugih površinah, spiranje ni potrebno, za sabo pa pušča nezaznavno pregrado iz srebrovih ionov, ki površino branijo pred ponovno rastjo mikrobov. Powersept sam razpade na vodo in kisik.

Na katerih površinah lahko uporabljamo Powersept? Powersept uporabljajte za dezinfekcijo rok in dezinfekcijo drugih površin, kot so

  • stranišča, odlagalne površine, pomivalna korita
  • kljuke
  • igrače
  • športna oprema
  • zdravstvena oprema
  • pohištvo
  • revije
  • površine, kjer se nahajajo domači ljubljenčki

Navodilo za uporabo:
Dezinfekcija rok – v zaprto dlan (3 ml) razpršimo POWERSEPT ter vtiramo v roke najmanj 1 minuto oz. dokler se ne posuši.

Dezinfekcija površin – površine, ki jih želimo dezinficirati, dobro omočimo (100 ml /1 m2) in pustimo učinkovati 60 min (ne brišemo, ne izpiramo).   Powersept ne škoduje ne vam, ne vašim hišnim ljubljenčkom, niti okolju. Pazite le, da ne pride v stik z vašimi očmi in da ne zaužijete prevelikih količin, v tem primeru izperite z veliko vode oziroma poiščite zdravniško pomoč.

Vsebuje: Sestava: 1,5% vodikov peroksid, 1,5% pomožnih snovi, ki vodikov peroksid stabilizirajo, okrepijo in mu podaljšajo rok uporabe. Izdelek ni mutagen ali karcenogen.

Dodatne informacije

Članki

Uniči vse mikroorganizme

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še