BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prepričljive zamisli

Hiter pregled

Ta knjiga vas bo naučila, kako za dosego želenega uspeha uporabimo moč svojega uma. Naše sedanje in pretekle težave pri tem niso pomembne. Nauči nas preobraziti strah v pogum in dvom v dejanja.


Knjiga ima štiri poglavja. V prvem nam posreduje znanje, kako uporabimo več svojih možganov in uma, v drugem, kako odpravimo ovire, v tretjem se naučimo vodilnih načel in v četrtem spoznamo, kako lahko vplivamo na druge.


Avtor José Silva nima nobene dokončane fakultete, a pridobil si je znanje, ki ga ne moremo dobiti z nobeno diplomo in v nobeni učilnici. Za svoje znanje in nepregledno število uspešnih pomoči je iz fundacije Sangreal dobil naziv doktorja družbenih ved. Napisal je knjigo o razvoju moči uma; izdal je dvanajst knjig, ki so prevedene v štiriindvajset jezikov.


Knjiga je pravzaprav učbenik, saj nas pelje po poteh, da razvijemo samozavest in karizmo. V knjigi je petnajst lekcij. Z vsako izmed njih se ukvarjamo dva dni. V prvem tednu izvedemo vstop v alfa možgansko raven, z vajami v drugem tednu se naučimo premostiti strahove, v tretjem tednu se naučimo zanesljivo in inteligentno komunicirati, v četrtem tednu pa pridobljeno znanje zaokrožimo.


Knjiga je vodnik v uspešnejše življenje na vseh področjih.

Podrobnosti

Avtor: José Silva Jr.

Prevedli: Miha Lukman, Tara Polovič in Nastja Mesarec

Založba: Chiara

Obseg: 290 strani

Format: 15 × 21 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje