BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Psihologija denarja Psihologija denarja
Novo

Psihologija denarja

Hiter pregled

Knjiga zagovarja stališče, da ima dobro upravljanje z denarjem zelo malo zveze s tem, kako pameten si, in zelo veliko s tem, kako se vedeš. Vedenja pa je težko učiti tudi res pametne ljudi. To je misel večkrat nagrajenega avtorja, ki se je kljub temu odločil napisati knjigo, v kateri so v dvajsetih poglavjih zbrani brezčasni nauki o premoženju, pohlepu in sreči. Spoznava nas z najpomembnejšimi in pogosto protiintuitivnimi značilnostmi psihologije denarja. Poglavja se vrtijo okoli skupne teme, vendar so zaključene enote in jih lahko beremo vsako zase, neodvisno od drugih.


Denarno področje, torej investiranje, varčevanje, osebne finance, poslovne odločitve … običajno poučujejo kot nekaj, kar je neposredno povezano z matematiko, pri kateri podatki in formule natančno povedo, kaj je treba storiti. Toda v resničnem svetu ne sprejemamo odločitev o denarju na podlagi preglednic; sprejemamo jih ob jedilni mizi s partnerjem doma ali v lokalu, v sejni sobi, ob športni vadbi ali pa med sproščenim pogovorom s prijatelji. In na odločitve vplivajo posameznikov način življenja, njegov osebni pogled na svet, njegov ego, oglaševanje, ki mu je izpostavljen, in raznovrstne spodbude iz okolice.


Knjiga je zbirka zgodb, ki ponazarjajo nenavadne načine razmišljanja o denarju in ravnanju z njim. In vse te zgodbe so globoko poučne.

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Morgan Housel

Prevedel: Niki Neubauer

Izdajatelj: Umco

Obseg: 320 strani

Format: 21 × 15 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje