BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Radiestezistova nenavadna doživetja

Hiter pregled

Sredi 80-ih let prejšnjega stoletja je Antun Angeli začel z raziskovanjem radiestezije kot vede in z njo povezanim znanjem. To raziskovalno delo ga je popeljalo v številne evropske države in še precej dlje v Indijo. Na svoji poti je srečal veliko učiteljev, od jasnovidcev in šamanov do brahmanov, od »navadnega malega človeka« do doktorja znanosti, od katerih se je marsikaj naučil.


»Verjetno je, da boste v tej knjigi in zgodbah, ki sem jih zapisal, našli kaj podobnega tistemu, kar se dogaja v vašem življenju. Morda boste med vrsticami našli tisto nekaj, kar bo ta dogajanja pojasnilo, osvetlilo ali ozavestilo. Namen te knjige je, da vas z zgodbami zabava, vam jih predstavi, vendar tudi opozori. Ne jemljite zgodb dobesedno, pa tudi prav lahkotno ne. Predvsem zaradi možnosti, da poleg tega našega edinega, nam znanega sveta, obstaja še neskončno veliko vzporednih.«


Antun Angeli se je rodil leta 1945 v Sisku, na Hrvaškem, z madžarskim poreklom. Odraščal in šolal se je se v Sisku, na Reki in v Zagrebu. Kot poklicni geodet je začel delati v Uradu za kataster mesta Sisak, kasneje pa je bilo njegovo glavno dela geodetska dela na načrtovanju in gradnji cest, vodovoda in kanalizacije. Sredi 80-ih let prejšnjega stoletja se je začel z raziskovanjem radiestezije kot vede in z njo povezanim znanjem.

Podrobnosti

Avtor: Antun Angeli
Prevod: Renata Vasle
Založba: samozaložba Antun Angeli
Obseg: 413 strani
Format: 20 cm
Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje