BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-80%

Rakova pot

Hiter pregled

Neposredna in topla izpoved človeka, ki preboleva raka. Ko se spopada z njim, ta ni njegov sovražnik, je nekaj, s čimer sobiva.


Knjiga daje dosti vsebin za razmišljanje in osebnostno dozorevanje, za marsikoga pa bo psihoterapevtsko zdravilo.

Podrobnosti

Avtor: Dušan Volmut
Založba: ARA založba
Obseg: 102 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

To je osebna neposredna in topla izpoved človeka, ki preboleva raka. Ko se spopada z njim, ta ni njegov sovražnik, je nekaj, s čimer sobiva. Ne le to, tudi siceršnje življenje in doživljanje, ki je iskreno opisano v knjigi, daje, kot je zapisal nevropsihiater dr. Jože Magdič, dosti vsebin za razmišljanje pa tudi za osebnostno dozorevanje. Branje pisanja Dušana Volmuta bo za marsikoga psihoterapevtsko zdravilo.

Dušan zmore svojega raka predelovati brez psihiatrične pomoči. Z rakovo boleznijo se spopada sam in ob tem razgrinja, da ima rak svoj odnos tudi do duše in obratno. Človeka spomni na minljivost tega sveta, življenja.

Nevropsihiater dr. J. Magdič je v uvodu h knjigi zapisal:

»Bralec te knjige bo dojel „simbiozo“ med Dušanom in rakom. Lotevala se me je celo misel, da Dušan raka ne dojema kot bolezen, ampak na neki način kot sestavni del njegovega življenja. Prestrašil sem se takega razmišljanja, zavedam se, da je Dušan na tem področju zrelejši od mene …«

Nenavadni dogodki, pes pogine, ko Dušan izve, da ima raka, in ko pogine pes, poči radiator … dajejo knjigi neko nevsakdanjo razsežnost. In povod za razmišljanje, da še zdaleč ne vemo vsega …

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še