BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Regulator biopolja Borea

Hiter pregled

Naprava Borea lahko dodaja duhovno moč vsem bolnikom s kroničnimi boleznimi, ali pa se jo uporabi samo preventivno. Izdelek je učinkovit tudi pri pomoči rakavim bolnikom, ker jim doda zelo veliko moč, zato lažje prenašajo kemoterapije. To omogoča bolj uspešno zdravljenje s klasično medicino.


Borea je izdelana po tehnologiji, ki omogoča vgradnjo zavesti v anorganske materiale. Pri preventivni uporabi naprave preide v človeka zelo velika količina zavesti, kar mu močno poveča intuicijo, razumevanje stvari in dogodkov. Močno duhovno polje človeku okrepi vedenje, takoj vidi pomen in potek dogodkov. Človek lahko bolj uspešno učinkuje na dogodkovni okvir svojega življenja.


Izdelek je lahko v veliko pomoč zdravilcem, ki pomagajo drugim ljudem, saj hitro postavi osnovno ravnotežje in dvigne duhovno moč, tudi na daljavo, preko fotografije.


S polaganjem zdravil na stekleno ploščo se zmanjša njihove negativne stranske učinke.


Naprava je odlična za pomoč ljudem na daljavo. Ni bila narejena za zaščito celega stanovanja, ker deluje v polju s premerom do 12 metrov.


Borea učinkovito pomaga tudi živalim.

Podrobnosti

Borea je izdelana po tehnologiji, ki omogoča vgradnjo zavesti v anorganske materiale. Oblikovana je kot naravni sistem dvojnik, iz dveh potencialov moči, ki sta povezana s kačjo črto. Na kači se generira zelo visoka moč z zavestjo. Iz te lokacije se odvzema njen potencial za pomoč ljudem. Na napravi je označena s steklenimi ploščami, kamor se položi fotografijo osebe, ki mora biti obrnjena navzgor. Naprava jo poišče, kjerkoli že je, prepozna motnje v njenem duhovnem telesu in jih samodejno uravnoteži.

Izdelek je narejen iz lesa, nerjavečega jekla, medenine in stekla. Ima dimenzije 282 × 207 × 184 mm. Teža je 2,9 kg.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje