BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 350 (september 2022)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Zdravje zre iz oči - V šarenici so zapisi preteklih in sedanjih bolezni, pa celo zaznave prihodnjih
    Oči so ogledalo duše, hkrati pa tudi zrcalo delovanja telesa. V očesni šarenici, irisu, so zaznavne sledi naših preteklih in sedanjih bolezni, pa celo zaznave prihodnjih bolezni. Tega ni mogoče videti s prostim očesom, pač pa s posebno kamero, iridokamero. V šarenici je mogoče zaslediti znake različnih oblik, barv in globin, ki razkrivajo naša bolezenska stanja. Iridodiagnostiko nam je razgrinjal iridolog in bioresonančni terapevt Daniel Đorđević iz Lah medikal centra s Klanca pri Komendi.


  • Zlato krepi telo in duha - Največ zlata potrebujejo naši možgani in srce
    Včasih so kralji in knezi (ne)vede poskrbeli za svoje odlično zdravje, ko so pili iz kozarcev z zlatimi obrobami in jedli iz krožnikov, okrašenih z zlatom. Tako so na eleganten način vsrkali majhne količine te dragocene kovine, ki je okrepila samozdravilne moči telesa.


  • Kroglice za več zdravja - Alkalna ali bazična voda močno koristi zdravju
    Vrečico z raznobarvnimi mineralnimi kroglicami najprej za minuto speremo pod tekočo vodo, da jo aktiviramo. Nato jo potopimo v vrč vode, počakamo pet minut in že je alkalna, to je bazična, z minerali obogatena voda pripravljena za pitje. Vrečko odstranimo, jo damo sušit in ponovno uporabimo. Na dan spijemo nekaj kozarcev take vode. Lastnost teh posebnih mineralnih kroglic je, da vodi dodajo dvajset esencialnih mineralov, povečajo njen pH oziroma bazičnost in zmanjšajo njen antioksidantni potencial. Mineralne kroglice vodo tudi na nek način prefiltrirajo; izboljšajo ji okus in svežino ter nevtralizirajo neprijetne vonjave, klor in težke kovine.


  • Kako podaljšamo življenje - Telomere in biološka starost telesa
    Ko si je prim. dr. Gordana Kalan Živčec, dr. med., pred sedmimi leti prvič dala izmeriti telomere, je rezultat pokazal, da je biološko tri leta starejša od svoje kronološke starosti. Takoj je začela izboljševati dejavnike, ki vplivajo na zdravje in dolgoživost. Zdaj je njena biološka starost kar šestnajst let nižja od kronološke. Merjenje telomer je nov preboj, odkritje v medicini, zlasti v antiagingu ali medicini proti staranju. Znanstveniki, ki so to odkrili, so leta 2009 prejeli Nobelovo nagrado. Zdravnico smo povprašali, kaj sploh so telomere, kako poteka testiranje v njeni ambulanti v Postojni in komu to priporoča.


  • Brisanje notranjih konfliktov - S tehniko »Notranji otrok« prebudimo svoje skrite notranje sposobnosti
    »Notranji konflikti so vzrok človeškega trpljenja. Duhovni učitelj Yogananda Paramahansa (1893–1952) je dejal, da sta v nas vedno dve sili, ki se vojskujeta med seboj. Nikakor ni možno imeti problema ali kakršnega koli nezaželenega stanja, če ni notranjega konflikta, povezanega s tem problemom ali stanjem,« pravi duhovna terapevtka Ljiljana Jerman iz Ljubljane.


  • Glasba koristi umu in telesu - Za zdravljenje so učinkoviti klasična glasba, jazz in optimistične pesmi
    Večina ljudi ljubi glasbo. Razlikujemo se po tem, katera zvrst nam je ljubša. In po tem, ali imamo posluh ali ne. A glasba koristi vsem. Nekatere njene koristi že poznamo. To je prijeten občutek ob poslušanju priljubljene pesmi. Vendar pa ima glasba veliko globlji učinek na naše zdravje, saj močno vpliva na možgane in telo.


  • Psihično delovanje na daljavo - Prehrana, dihanje in dobra cirkulacija krvi so izvori mentalne moči
    Sposobnost delovanja na daljavo z razmišljanjem, ki ga poganja volja, je prirojena vsakemu človeku. Ta pojav nima v sebi ničesar nadnaravnega. Je še vedno slabo poznan, a omogoča tistim, ki ga razvijajo, edinstven način delovanja. Nadnaravno je samo tisto naravno, česar z zakoni še ne razumemo.


  • Raznolikost naših žoln - Za naše ptice ohranimo čim več starih dreves v gozdovih, parkih in sadovnjakih
    Pri nas gnezdi deset vrst ptic iz družine žoln (Picidae). Njihove skupne značilnosti so, da gnezdijo v duplih in živijo v gozdovih in parkih. Imajo močne plezalne noge, rep za oporo in dolg kljun, s katerim dolbejo dupla. Jezik imajo lepljiv. Plezajo navzgor, navzdol pa se pomikajo ritensko, na tleh skačejo sonožno. Detli vsako leto izklešejo novo duplo, žolne pa ga večinoma uporabljajo nekaj let. Zgodaj spomladi slišimo njihovo trkanje, kar pa ni izdelava dupla. Gre za območno označevanje, za kar uporabijo suha debla ali veje. Tudi dupla dolbejo v starih drevesih, ki so jim zob časa in glive že dobro zmehčali les. Zapuščena dupla za gnezdenje kasneje uporabijo tudi druge ptice. Naša naloga pa je, da ohranimo čim več starih dreves v gozdovih, parkih in sadovnjakih.