BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 359 (junij 2023)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Vrnitev samozdravilne moči - Motilne frekvence spremeni v terapevtske
  Bioresonanca je vedno bolj prepoznavna kot naravna metoda zdravljenja in ni več le modni trend, saj je v Sloveniji prisotna že trideset, v tujini pa pet­inštirideset let. Zdravnik, ki pozna alternativne in komplementarne oblike zdravljenja, prepozna v bioresonanci združitev znanj tradicionalne kitajske medicine, akupunkture in homeopatije, zapeljane v sodobni čas elektronike. Združevanja teh znanj dodobra uporabljamo v naših centrih za pomoč bolnikom,« pravi zdravnica Antonina Rome, dr. med., ki vodi Center komplementarne medicine Bioresona.


 • Prelisičite prezgodnjo smrt - Gobe ščitijo pred staranjem, boljšajo spomin, varujejo srce in žilje, ščitijo kožo …
  Z raziskavami na ljudeh so odkrili povezavo med uživanjem gob ter manjšim tveganjem za kronične bolezni in prezgodnjo smrt. Študija, sodelovalo je več kot petnajst tisoč Američanov, je pokazala, da imajo tisti, ki uživajo gobe, šestnajst odstotkov manjše tveganje za smrtnost. Nadomestitev le ene porcije rdečega ali predelanega mesa na dan z gobami je bila povezana s petintrideset odstotkov manjšim tveganjem smrti zaradi vseh vzrokov. O vsem tem govori članek, ki ga povzemamo po reviji Life Extension. Avtor je Gregory Bigford, doktor znanosti, translacijski nevroznanstvenik, magister poslovne analitike.


 • Slovenec, poznaš svoj jezik? - Slovenci smo narod z mogočnim jezikom, v katerem je shranjen obsežen spomin
  Ko se včasih bežno zazremo v slovenske besede, nas tu in tam prijetno preseneti kakšna njihova posrečena zgradba. Večini poznane take besede so NA-KLJUČ-JE, PO-MOČ, VSE-ENO. Ob globljem postanku ob besedah pa se izkaže, da je to prevladujoč način besedotvorja slovenskih besed! Vse to na 630-ih straneh v knjigi Spregledana slovenščina mojstrsko razlaga in razčlenjuje Metod Žunec.


 • Analiza iz obraza in datuma - Frekvenčna terapija na daljavo boljša počutje in zdravje (2)
  Če vas tarejo kakršnekoli težave, vam analiza sistema CIEM pomaga odkriti prave vzroke zanje in jih tudi odpraviti s frekvenčno terapijo. Kot smo napisali v prejšnjih Misterijih, sistem analizira človeka po fotografiji in rojstnem datumu. Na naslov, ki ga napišete, pa v vas pošilja frekvence, ki jih izbere na podlagi analize. Da vstopite v sistem CIEM, v Sloveniji pomaga Marjeta Majer, ki si je znanje pridobila v Rimu in vodi sodelovanje s sistemom CIEM. Analizo, ki jo sistem izpiše v slovenščini, Marjeta Majer tudi razloži. In takole odgovarja na vprašanja o svojem delu v sistemu CIEM.


 • Vse se menja na 10.800 let - Meritve v ledu Antarktike kažejo velikansko ekološko spremembo pred 10.700 leti
  Kakšno neverjetno in prerokovano apokaliptično dogajanje čaka našo kulturo, ker mineva približno 10.800 let po vesoljnem potopu in nastopu ledene dobe, kaže pa se ob naslednjih spoznanjih.


 • Kletvice kot tabletka - Razpetost med nekulturnim obnašanjem in zdravstvenimi učinki
  Vse glasneje je slišati, da utegne invazivno medicinsko zdravljenje postati zastarelo, kot so denimo prepričani nekateri, ki se ukvarjajo s svetlobno medicino. Vse glasneje pa je tudi slišati, da k boljšemu počutju in zdravju pripomore tudi – preklinjanje.


 • Rojstni datum pove vse - Tarot je starodavna knjiga modrosti naše zahodne tradicije
  Vedeževalka in astrologinja Darja Gaja* proučuje posebno temo v tarotu – tako imenovani profil tarota. Na podlagi rojstnega datuma osebe in več tabel izračuna, katera karta iz velike arkane tarota je njen osebni in duhovni simbol. Napove lahko tudi glavno dinamiko in priložnosti v posameznih letih za ljubezen, obilje in življenjske spremembe. Pa tudi, v katerem ciklu je trenutno oseba, v znamenju katere karte je ta cikel in koliko časa bo trajal. Konec cikla je namreč življenjska prelomnica.


 • Življenjska polnost le v paru - Duhovnost in spolnost (10)
  Ogledali smo si različne vidike zapletenega odnosa med duhovnostjo in spolnostjo. O pomenu spolnega gona nam govori starodavno izročilo različnih ljudstev. O tem nam pričajo še vedno ohranjeni obskurni spolni obredi, tudi zelo surovi, ki jih v nekaterih plemenskih skupnostih in skrajnih verskih ločinah izvajajo še danes. Seznanili smo se tudi z nekaterimi okultnimi spolnimi tehnikami v šolah magije, alkimije, joge in taoizma. Za nekoga, ki stopa na pot duhovnosti in ki se zaveda pomena spolnosti na tej svoji poti, pa se postavlja vrsta povsem praktičnih vprašanj. Pri tem mislimo na odnos, ki naj ga imata v kontekstu tradicionalne duhovnosti sodobna duhovna iskalka in iskalec do nasprotnega spola, ko gre za doživljanje kozmične polarnosti.