BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 361 (avgust 2023)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Slovenščina je modrejša od nas - Slovenske besede so že stavki, ki sami sebe pojasnjujejo
  »Kako je mogoče, da je slovenščina pametnejša, modrejša, védnejša od nas? Slovenci govorimo ne samo pametni jezik, govorimo jezik, ki je doumel, govorimo jezik, ki ve in je to vedenje skrbno vtaknil v strukturo sestave besed. Slovenci smo nezavedni prenašalci tega védenja, smo kot bankirji, ki ne vedo, kaj se nahaja v trezorju njihove banke. Mogoče je napočil čas, da odpremo vrata tega trezorja in se obogatimo z bogastvom, ki ga je za vse dovolj,« v knjigi »Spregledana slovenščina – izvorno ozadje slovenskega besedotvorja« piše avtor Metod Žunec.


 • Skupinska meditacija na daljavo - V skupini so energije močnejše, pomagajo nam duhovni mojstri, tudi do ozdravitve
  Medijka in zdravilka Marinka Mikelj iz Milj pri Kranju bo za bralce Misterijev vsak prvi petek v mesecu (začne 1. septembra) ob osmih zvečer vodila enourno meditacijo na daljavo. V skupini, čeprav na daljavo, so energije močnejše, kot medijka pa omogoča, da so lahko med meditacijo prisotni tudi duhovni mojstri, ki nam pomagajo tudi do ozdravitve. Zdravljenje se zaključi čez en teden s ponovno meditacijo ob isti uri.


 • Seks izloča ledvične kamne - Ob erekciji se sproščajo gladke mišice v sečevodu
  Nedavno so indonezijski urologi z univerze Airlangga v Surabayi vnovič potrdili študije o povezavi med ledvičnimi kamni – temi nadležnimi trdimi mineralnimi usedlinami, ki se tvorijo v ledvicah – in spolnostjo. Ugotovili so, da seks najmanj trikrat na teden, poleg tega pa tudi masturbacija, precej pomagata pri izločanju ledvičnih kamnov. Svoje ugotovitve so objavili v ugledni reviji The Journal of Sexual Medicine.


 • Sončni kamen daljša življenje - Verjame, da piramida zelo dviguje energijo v vsej Sloveniji
  »Azteški koledar ali sončni kamen je darilo Nezemljanov zemljanom. V njem je zapisana vsa zgodovina človeštva. Originalni kamen je imel premer 3,6 metra in je tehtal petindvajset ton. V predkolumbovski dobi je stal na vrhu stopničaste piramide v bližini glavnega mesta Mehike. V okolico je pošiljal vesoljne vibracije. Te so zdravile ljudi in pospeševale rast rastlin.« Tako razlaga pomen in učinke azteškega koledarja ing. Peter Perš, upokojeni diplomirani kemik, zdravilec s kristali, bioenergetik in dolgoletni meditant iz Murske Sobote. Naš sogovornik pa tudi sam izdeluje pomanjšane različice originala azteškega koledarja oziroma sončnega kamna. Azteške koledarje je vgradil tudi v piramido, ki jo je postavil na svojem posestvu v Prosečki vasi v občini Puconci na Goričkem.


 • Spoznavanje lastne nesmrtnosti - Regresija v življenje med življenji
  »Regresija v življenje med življenji omogoča dostop do spominov iz ›vmesnih življenj‹, kjer prebivamo, ko nismo utelešeni. Poveže nas z dušo in večnim jazom. Ta izkušnja lastne nesmrtnosti pa tudi pomaga, da najdemo mir v sebi in premagamo strah pred smrtjo. Obenem ponuja vpogled v naš namen v tem življenju in prinaša večje razumevanje izbire različnih izzivov, ki jih trenutno izkušamo,« pojasnjuje licencirani regresoterapevt in hipnoterapevt Damjan Gregorič, ki dela po metodi PLRA (Past Life Regression Academy) iz Velike Britanije.


 • Jajca so za vsak dan! - Jajca za dobro zdravje, močno imunost in zaščito pred boleznimi
  Nekaj zadnjih desetletij so se mnogi izogibali jajcem, ker je v njih holesterol; živeli so v zmoti, da holesterol povzroča srčno-žilne bolezni in bliža smrt. Zdaj znanost to neresnico z mnogimi dokazi odpravlja in jajca se vračajo v našo hrano – spet nam zagotavljajo visokokakovostne beljakovine, vitamine, minerale in anti­oksidante. Zdravniki danes za ohranjanje zdravja priporočajo dva do tri jajca na dan.


 • Izganjanje hudiča - Obsedenost in eksorcizem
  Leta 1987 v odmaknjeno italijansko vasico pride nenavaden, robat duhovnik, da bi pomagal fantu, za katerega vse kaže, da ga je obsedel zli duh. Duhovnik izzove »hudiča«, ki obseda fanta, naj pokaže svojo moč in vstopi v prašiča, ki so ga privedli v hišo. V trenutku, ko se zazdi, da je »zli duh« sprejel izziv in obsedel prašiča, le-tega ustrelijo in fant je rešen. A kot kasneje pojasni duhovnik, ni šlo za pravo obsedenost, temveč za duševno motnjo; po njegovem naj bi bila pravzaprav takšna večina navideznih »obsedenosti«. Le dva odstotka pa imata izvor v resničnem, nadnaravnem zlu.


 • Pedofilija redči katolike - Katoliška cerkev ne priznava pravice do življenja, svobode vesti, volilne pravice …
  Nedavno so svetovne časopise preplavili naslovi, da nemška katoliška cerkev umira pred očmi javnosti. Lani jo je namreč zapustilo rekordnih več kot pol milijona ljudi, kar je največ v enem letu, odkar vodijo statistiko. Kako je z izstopi iz katoliške cerkve v Sloveniji, smo povprašali Vlada Begana (Began.si), avtorja petih kritičnih knjig o cerkveni instituciji.