BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Revija Misteriji - zadnja številka

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Napisal je 187 slovenskih knjig - Tujcem je v veliki meri uspelo izbrisati slovenski zgodovinski spomin
  Naplavina nedavnega spomina je naslov 186. avtorske knjige slovenskega pisatelja Ivana Sivca. V njej opisuje tisočletno zgodovino svojih prednikov in s tem zgodovino Slovenije. Od Karantanije do osamosvojitve Slovenije. Tujci so nam hoteli vzeti zemljo, jezik, zgodovino. V veliki meri jim je uspelo izbrisati naš zgodovinski spomin. A vesolje nam je vse to vrnilo s knjigami Ivana Sivca. Vesti, resnice namreč ni mogoče izbrisati. In njegove knjige so ene najbolj branih knjig že dve desetletji. Berejo jih mladi in stari.


 • Zdravnik je zdravilo - Sočutni zdravniki spodbudijo bolnikov imunski sistem
  Vsak od nas si, ko pride k zdravniku, želi, da ne bi bil le številka. In da zdravnik zanj ne bi imel le največ sedem minut časa. Želi si, da bi se mu posvetil tako po strokovni kot po človeški plati. Da bi mu prisluhnil kot človeku. Mu pogledal v oči, imel do njega sočutje, ga poslušal, potrepljal po rami in rekel, da bo vse v redu. Se zdi to pretiravanje, otročje? Nikakor ne! To so nekoč dobro vedeli šamani in vrači. Pozornost drugega človeka, sploh če je ta avtoriteta, kot to zdravnik je, je lahko bolj blagodejna od zdravila.


 • Zamolčana resnica o vitaminu C - Življenjsko ogroženi bolniki imajo v krvi zelo nizko ali nezaznavno raven vitamina C
  »Ogromna učinkovitost vitamina C kot pomoč pri obravnavi najrazličnejših okužb ne preseneča nikogar, ki se je vsaj malo potrudil proučiti obsežno recenzirano literaturo na to temo. A število zdravstvenih delavcev in laikov, ki poznajo terapevtsko zmogljivost vitamina C, je še vedno sorazmerno majhno,« opozarja ameriški kardiolog dr. Thomas E. Levy. Po njem smo v članku Na novo odkriti vitamin C, maja 2020, povzeli štirinajst razlogov za vitamin C. Tokrat pa povzemamo njegov članek Vitamin C in sepsa – duh je zdaj izpuščen iz steklenice, kjer opisuje, kako zdravnik dr. Paul Marik uspešno zdravi bolnike s sepso in septičnim šokom.


 • Telo odseva zdravje v ustih - Spregledane energijske povezave med zobmi in telesom
  Po kitajski tradicionalni medicini se v vsakem živem bitju pretaka univerzalna življenjska energija ali či. Po telesu kroži po energijskih poteh ali meridianih. Dokler se giblje neovirano, smo zdravi. Če je pretok čija moten, se sistem poruši in pojavita se bolečina in bolezen. Tudi zobje so po teh energijskih poteh povezani z organi, tkivi, sklepi, hrbtenico, mišicami, žlezami. Denimo, sekalci so prek meridiana ledvic in mehurja povezani z ledvicami, mehurjem in spolnimi organi. Zaradi nerešenih težav s sekalci lahko postanemo neplodni ali impotentni, imamo stalno vnet mehur. Če poznamo te nevidne energijske povezave med zobmi in telesnimi deli, lahko preprečujemo telesne, čustvene in psihične težave.


 • Rešimo se bremen prednikov - Prek celičnih informacij smo povezani s sedmimi generacijami
  »Naši predniki so nam poleg svojih prednosti in talentov predali tudi svoje bolečine, stiske in bolezni. Vendar imamo zdaj privilegij, da se lahko osvobodimo njihovih bremen,« pravi avtorica in šamanka Bianka Maria Seidl. Našla je način, kako ozavestiti svojo povezavo s predniki in izkoristiti ogromne zmožnosti, ki se skrivajo v tej povezavi.


 • Prihajajo težki in kaotični časi - Kako lahko prekinemo hipnozo množic in ustavimo dehumanizacijo družbe?
  »Smo na pragu novega totalitarizma žametnih rokavic, ki nas bo udaril z železno pestjo, vodili pa ga bodo dolgočasni birokrati in tehnokrati,« opozarja Mat­tias Desmet, avtor mednarodne knjižne uspešnice Psihologija totalitarizma, ki je izšla pri založbi Sanje. V knjigi pojasnjuje zakrite mehanizme dogajanja v svetu, ki vodijo v totalitarizem, fenomen oblikovanja množic in množične hipnoze, ki jo lahko prekinemo edinole z izrekanjem resnice in vpeljavo etičnih načel v naše delovanje. Avtor knjige je profesor klinične psihologije iz Belgije.


 • Cerkve kot astronomski templji - Marijine cerkve so na presečiščih Luninih in Venerinih linij
  Nemški raziskovalec Siegfried Grabowski je raziskal, zakaj imajo cerkveni stolpi različne oblike in strešne kritine. Našel je zanimivo povezavo med lokacijami cerkva in planetarnimi vplivi, ki tam prevladujejo. Ti se odražajo tudi v obliki in barvi strešnih kupol ter v barvah turnskih ur. Zvoniki služijo kot sprejemne antene za kozmične sile, ki jih prenašajo na obiskovalce cerkve in širšo okolico.


 • Slovenka z duhovnimi darovi - Brez zemeljske hrane je živela sedeminštirideset let
  Ena najbolj izjemnih Slovenk z duhovnimi darovi je bila nedvomno mistikinja Magdalena Gornik, ki se je rodila leta 1835 na Gori pri Sodražici. Kandidatka za blaženo in svetnico je živela sedeminštirideset let brez zemeljske hrane in je doživljala zamaknjenja. Kot kaže, se njena napoved, da se bodo po sto letih začeli dogajati čudeži na njeno priprošnjo, uresničuje.


Redna Cena: 5,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Podrobnosti

Misteriji - revija o skrivnostnem svetu neznanega

Misteriji so ilustriran mesečnikv katerem obravnavamo vsakovrstne nenavadne dogodke in pojave:

 • različne oblike energije, valovanja, neraziskane zemeljske sile
 • parapsihološke fenomene, psihikalne sposobnosti, čudeže
 • različne zdravilske metode in zdravilce
 • posebne sposobnosti živali, moč kristalov in rastlin
 • nenavadne arheološke najdbe, starodavno preteklost Zemlje
 • prikrita nova znanstvena odkritja, nenavadne izume
 • politična prikrivanja, globalne zarote
 • prejšnja življenja, posmrtno življenje, angele, duhove
 • neznane leteče predmete, življenje na drugih planetih
 • astrologijo, numerologijo, karte, sanje
 • in vse druge nepojasnjene stvari, o katerih znanost še ni rekla jasne besede

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
 1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še