BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Revija Misteriji - zadnja številka

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Osamljenost je nalezljiva bolezen - Bolezen, ki poveča smrtnost za več kot petdeset odstotkov
  »Osamljenost je bolezen. Nalezljiva bolezen, na katero nismo razvili odpornosti, ker se nam prehitro dogaja. In po psihiatru Manfredu Spitzerju je to bolezen s smrtnim izidom. Kar ni spodbudno. A vendarle je treba osamljenost jemati ne več kot simptom, ampak kot diagnozo,« opozarja Darinka Klemenc iz društva »Srebrna nit – združenje za dostojno starost«. Z njo smo se pogovarjali o epidemiji osamljenosti med starejšimi, ki je zelo prisotna tudi v Sloveniji.


 • Vitamin C je hrana, ne vitamin - Kolagen močno vpliva na zdravje v zrelih letih
  Kolagen je prevladujoča beljakovina v telesu, ki daje moč in strukturo koži, kostem, mišicam in kitam. Danes ga na veliko oglašujejo v najrazličnejših oblikah. Vendar je bolj smotrno, da telesu dodajamo gradnike, s katerimi lahko sámo tvori kolagen in to tam, kjer je najbolj potrebno. Pri tem je vitamin C (askorbinska kislina) nepogrešljiv.


 • Preminuli shranjeni v diamantu - Vsak človek je edinstven, kar dokazuje kemijska analiza njegovega pepela
  Izguba ljubljene osebe nas vedno znova ohromi, napolni z bolečino in neopisljivim strahom. O smrti se še vedno premalo govori. A nas ta vsakokrat opomni, da je življenje dragoceno in minljivo. Če je spomin edini raj, iz katerega nas ne morejo izgnati (Jean Paul), pa je diamant, ki ga v švicarski Algordanzi naredijo iz pepela umrle osebe, najbolj brezčasen in časten simbol ljubezni, bližine in spomina na pokojno ljubljeno osebo.


 • Laži o »obnovljivih virih« - Stranpota ekologije (3)
  Vemo, da je okoljevarstveno gibanje zaslužno za velik napredek na področju zaščite okolja. Če danes kjerkoli na Zahodu pride do onesnaževanja s strupenimi snovmi, je reakcija pristojnih služb navadno hitra, krivci pa morajo odgovarjati za svoje početje. Določene so mejne vrednosti za izpust velikega števila škodljivih snovi v okolje, prav tako je popolnoma prepovedana raba drugih, zelo strupenih snovi. Vsaka odgovorna družba na tem področju potrebuje varuhe – nevladne, ki opozarjajo na nepravilnosti, ter oblastne strukture, ki so jih dolžne odpravljati.


 • Mantre privabijo obilje - Izboljšajte si življenje s pomočjo manter
  Mantre so zvoki, katerih vibracije nam pomagajo doseči jasno in umirjeno stanje uma. To pa spodbuja zavedanje in duhovno razumevanje. Mantranje nam lahko pomaga tudi, da ostanemo osredotočeni na kateri koli cilj, ki ga poskušamo doseči …


 • Rdeča je vsestranski zdravnik - Terapija z rdečo in bližnjo infrardečo svetlobo
  V Misterijih smo že pisali o blagodejnosti terapije z rdečo in bližnjo hladno infrardečo svetlobo, ki postaja vse bolj priljubljena. Ta terapija, v medicini ji pravijo fotobiomodulacija, dokazano pospešuje obnovo tkiva, zmanjšuje vnetje in edeme (otekanje), povečuje pretok krvi in zmanjšuje bolečine. Naše celice napolni z energijo in jim pomaga pri celjenju. V desetinah držav po svetu zdrav­stveni delavci uporabljajo to terapijo, da svojim bolnikom pomagajo premagati različne težave. Prednost te svet­lobne terapije je, da jo lahko s priročno LED napravo izvajamo tudi sami doma. Je povsem neboleča, brez neželenih stranskih učinkov.


 • Avtizem sprožita dva konflikta - Razlaga nastanka avtizma po novi medicini dr. Hamerja
  Prejšnjič smo se z naturopatom Jožetom Medletom pogovarjali o novi medicini nemškega zdravnika dr. Ryka Geerda Hamerja (1935–2017). Ta nova medicina sloni na spoznanju, da čustveni šok sproži bolezen. Ta pa je biološko dogajanje, v katerem se telo okrepi, ne pa oslabi. Tokrat nam je slovenski poznavalec nove medicine pojasnil vzrok za avtizem in kakšna je »ozdravitev« po medicini dr. Hamerja.


 • Lunin mesec – življenje v malem - Lunin koledar po starodavnih vedenjih (2)
  V prvem delu našega članka v prejšnji številki Misterijev smo izvedeli, da je v lunarnem mesecu vsak lunarni dan zelo poseben in nosi svojo lastno zgodbo. Cel lunarni mesec lahko doživimo kot eno življenje v malem. Prvi dan je kakor rojstvo, ki vodi v mladost in prek polne lune v zrelost, na zadnje dneve lunarnega meseca pa naredimo zaključke in poberemo sadove svojega dela, v svoji knjigi Lunarni koledar navaja ruski avtor Genadij Petrovič Malahov.


Redna Cena: 5,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Podrobnosti

Misteriji - revija o skrivnostnem svetu neznanega

Misteriji so ilustriran mesečnikv katerem obravnavamo vsakovrstne nenavadne dogodke in pojave:

 • različne oblike energije, valovanja, neraziskane zemeljske sile
 • parapsihološke fenomene, psihikalne sposobnosti, čudeže
 • različne zdravilske metode in zdravilce
 • posebne sposobnosti živali, moč kristalov in rastlin
 • nenavadne arheološke najdbe, starodavno preteklost Zemlje
 • prikrita nova znanstvena odkritja, nenavadne izume
 • politična prikrivanja, globalne zarote
 • prejšnja življenja, posmrtno življenje, angele, duhove
 • neznane leteče predmete, življenje na drugih planetih
 • astrologijo, numerologijo, karte, sanje
 • in vse druge nepojasnjene stvari, o katerih znanost še ni rekla jasne besede

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
 1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še