BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Revitalizator »Lakhovsky«

Hiter pregled

Revitalizator »Lakhovsky« je frekvenčna naprava za revitalizacijo telesa z močnim učinkom. Lahko nam pride prav ob raznih obolenjih in tudi hujših boleznih, uporabljamo pa jo tudi preventivno. Je delo slovenskega izumitelja, ki je napravo – strokovno se imenuje večvalovni oscilator – poustvaril po izvornih načrtih Georgesa Lakhovskega.


Dve anteni, ki oddajata frekvence, sta s kabli povezani z napravo. Upravljanje z njo je zelo preprosto, za to ne potrebujete strokovnega znanja. Preprosto se usedemo med anteni za petnajst minut, medtem pa celice vzamejo točno tiste frekvence, ki jih tisti trenutek potrebujejo za samozdravljenje.


V polju naprave pa ne smejo biti ljudje s srčnim spodbujevalnikom.


 


Dobavni rok: 10 do 14 dni.

Podrobnosti

Strokoven opis delovanja naprave, kot ga je podal izumitelj Volodja Šelih: »Jedro večvalovnega oscilatorja (multiwave oscillator) je iskrišče, ki predstavlja izvor zelo širokega spektra frekvenc in harmonikov. Koncentrični krogi anten oddajajo koherenčno valovanje. Delovanje koncentrične antene temelji na fizikalnem pojavu stohastične intererence - šum ojači frekvence, ki jih predstavljajo krogi anten. Koherenčno valovanje revitalizira telo in mu pomaga, da se vrne v prvotno stanje. Pri boleznih pride do porušenja koherence organizma, kar kažejo grafi sevanj bio fotonov. Bio fotoni predstavljajo hiter način celične komunikacije in regulirajo vse bio fizikalne procese v telesu. Pri hujših boleznih so grafi bio fotonov popolnoma kaotični.«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje