BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sladko je raj

Hiter pregled

V tem raju, zanimivi barvni knjigi, avtorica ponuja v barvnih slikah in v napotkih 53 receptov za presne in pečene sladice iz povsem dostopnih sestavin. Ampak samo takih, ki niso živalskega izvora.


Avtorica je mladenka z dvaindvajsetimi leti, ki predvsem že zarana rada teče po vasi, kjer biva. Sicer ni kuharica; je študentka oddelka likovne pedagogike na ljubljanski Pedagoški fakulteti. To, da teče, je za to knjigo pomembno: tam okrog šeste ure zjutraj so ji med tekom na um prihajale mojstrovine, ki so zbrane v knjigi. Niso ravno običajne, so pa lahko izvedljive, raznolike in – sladke. Bodoča pedagoginja takole opisuje svojo knjigo:


»S svojo kuharico želim, da spoznate, kako preprosto je biti ustvarjalen slaščičar brez sestavin živalskega izvora ali umetnih sestavin. In da uvidite, koliko in resnično veliko ponuja z rastlinskim svetom naša Zemlja v vseh letnih časih. Presenetila vas bosta skromen nabor in prilagodljivost sestavin. Recepti ne vsebujejo veliko alergenov, a fleksibilnost omogoča, da katero koli sestavino zamenjate z nečim podobnim, pa bo slaščica še vedno popolna. To je element, ki je skupen vsem receptom in ga omenjam predvsem zato, da ste ne glede na zapisane sestavine in postopke pozorni tudi na svoje okuse in izvirnost.«


Avtorica ima vedno na zalogi slaščico po receptu Arašidovih tablic s karamelo (stran 64).

Podrobnosti

Avtorica: Natalija Jeraj

Izdala: Založba Planet

Format: 18 × 20 cm

Obseg: 110 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še