BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Slovenska pot v prihodnost – vizija razvoja Slovenije v kriznih časih (e-knjiga)

Hiter pregled

Z razumevanjem današnjih družbenih zagat, ki je pronicljivo predstavljeno v tej zanimivi knjigi, vidimo, kako se Slovenija in svet lahko čim prej izkopljeta iz stiske. Knjiga Slovenska pot v prihodnost nakazuje, kaj je potrebno storiti, in vas prepriča, da ste za rešitev najprej pomembni tudi vi.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtor:  Kremenšek, Branko
Izdala: ARA založba
Obseg: 126 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Vas zanima, kako se boste vi, Slovenija in svet, v katerem živimo, čim prej izkopali iz stiske? Odgovor je preprost: tako, da pri rešitvi sodelujete. Knjiga vam razgrinja vaše možnosti sodelovanja. Politiki, kot opažamo, zapleteni skupek vozlov razvozlavajo tako, da nas vse bolj stiskajo za vrat. Oni bodo preživeli. Kaj pa mi? Potrebujemo rešitve, ki so prijazne nam, ljudstvu. Da bi jih našli, se je treba otresti predlogov, predstav in groženj, s katerimi nam polnijo glave.

Prave rešitve najdemo, ko temeljito razumemo težave in njihovo ozadje. A ne po posameznih kosih. Potrebujemo celotno sliko. Razmišljajmo skupaj. Doslej smo tavali v mraku. Poglejmo v knjigo in spoznajmo, kaj se res dogaja.

Ali ste se kdaj vprašali, v kakšnem svetu bi radi živeli? Kakšna naj bi bila država, ki bi vam to omogočala? Če tega še niste raziskovali, je zdaj pravi čas za to. Potrebujemo jasno predstavo, da nam ne bi vsilili nečesa, kar ustreza drugim, nam pa ne. Ustvarimo skupno vizijo in se postavimo za skupno stvar! Preberite to knjigo, ki nakazuje, kaj je treba storiti, in vas prepriča, da ste za rešitev najprej pomembni tudi vi.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še