BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem, 1. del

Hiter pregled

V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga nam prihaja v roke v ravno pravem trenutku. Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše avtor, je virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In tehnologija 5G je idealna, da vse to zaživi.


Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zla, ampak moramo biti aktivno dobri. Temeljno sporočilo knjige je, da je človek sam odgovoren za svoje življenje, pa tudi za zdravje, ki ga dosega z vzpostavljanjem ravnovesja v duhu, na energijski in telesni ravni.


Tako o knjigi Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem meni predavatelj v šoli za bioterapevte Marjan Ogorevc, ki knjigo priporoča vsem tistim, ki si drznejo prestopiti mainstream razmišljanja, ki ne nasedajo znanstvenim in političnim dogmam, še posebno pa vsem bolj radovednim. V njej bodo našli širši pogled na svet, ki še zdaleč ni samo tisto, kar imamo priložnost slišati v šolah ali pa prebrati ali kako drugače pridobiti prek medijev.

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Krešimir Mišak

Prevedla: Tadeja L. Zupan

Izdala: Chiara in Primus

Format: 14 × 22 cm

Obseg: 270 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje