BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Terapija Clark – zdravje in preventiva za vse starosti

Hiter pregled

Osnova zdravljenja po napotkih dr. Hulde Clark, Nobelove nominiranke, ki je vse svoje življenje posvetila raziskavam zdravljenja, je spoznanje, da so vse kronične, degenerativne, avtoimunske bolezni in rak posledica strupenih snovi iz okolja, iz zraka, vode in hrane, pomanjkanja vitaminov in mineralov, oksidativnega stresa, okužb s paraziti in drugimi organizmi, ki povzročajo bolezni. Svoje znanje je strnila v osmih knjigah.


Ignacio Chamorro Balda, ki je dr. Huldo Clark osebno zelo dobro poznal in sodeloval pri njenih zdravljenjih, v knjigi povzema znanje svoje vzornice: podrobno razlaga osnove terapije dr. Hulde Clark in predstavi, kako lahko vsak človek zboli in kako si lahko vsakdo pomaga sam, če odpravi vzroke bolezni. Zato zdravljenje vključuje razstrupljanje telesa; nadzor nad tem, kar jemo, pijemo in dihamo; opustitev hrane, na katero smo alergični ali netolerantni; pravilno pripravo hrane; opustitev vse industrijsko predelane hrane in vse hrane z dodatki; izogibanje antibiotikom, sintetičnim oblačilom, kajenju, elektromagnetnemu sevanju; vključuje odstranjevanje parazitov in drugih organizmov, ki povzročajo bolezni, sončenje, telesno vadbo in dovolj počitka ter čustveno stabilnost.


Kako vse to dosežemo, je opisano v knjigi, v kateri so zbrani tudi opisi uporabe naprav, s katerimi si lahko pomaga vsak sam.

Podrobnosti

Avtor: Ignacio Chamorro Balda

Prevod: Rok Bajec

Založnik: AFC d.o.o.

Obseg: 208 strani

Format: 16 × 21 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje