BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Tesla – Čarodej v vojni

Hiter pregled

Knjiga razkriva neznana dejstva o Teslovih zmagah in stiskah. Razkriva njegovo prizadevanje za boljšo prihodnost, boj s finančnimi težavami in družbenimi pritiski ter neomajno odločenost pri uresničevanju vizij za dobrobit človeštva.


Med drugim je v njej natisnjeno, kar je Nikola Tesla zapisal leta 1925: »V nekaj letih bo mogoče, da se bodo narodi spopadali brez vojske, ladij ali topov, z veliko strašnejšim orožjem, katerega uničujoče delovanje in domet bosta brez meja. Sovražnik bo lahko uničil katerokoli mesto na katerikoli razdalji in nobena sila na svetu mu tega ne bo mogla preprečiti.«


Nadvse zanimiva biografija nas s podatki iz do nedavnega tajnih arhivov popelje skozi neverjetne dosežke, osebne boje in hude bitke, ki jih je Tesla bojeval pri svojem prizadevanju za razvoj tehnologije in spreminjanje sveta.


Teslova briljantnost in domišljija sta bili brezmejni: od prelomnega dela na področju izmeničnega toka, brezžičnega prenosa energije, daljinskega vodenja robotov do orožja s snopom delcev … Ko je premikal meje znanosti, se je zapletel v vojno idej, patentov in boja za oblast z giganti svojega časa, od Edisona, Morgana in Marconija do Westinghousa.

Podrobnosti

Avtor: Marc J. Seifer

Prevedel: Aleksander Urbančič

Založba: Sanje

Obseg: 420 strani

Format: 15 × 23,5 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje