BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teslov sferni harmonizator

Hiter pregled

Teslov sferni harmonizator je pripomoček za zaščito celega stanovanja ali poslovnih prostorov v enem nadstropju, ki generira Teslove skalarne valove. Ustvarja dober feng šuj in ugoden energijski ambient. Varuje naše celice, ker ima vgrajen oscilator iz posebnega vrtinčastega rodin navitja, pri katerem pola sever–jug krožita v smeri urnega kazalca in ustvarjata zelo prodoren energijski vrtinec, ki večplastno posreduje prvobitni celični zapis pred nastopom motnje. Njegov vrtinčasti energijski in snovni tok tudi stimulira in harmonizira naše čakre. Deluje neprekinjeno na baterijo, ki traja eno leto.


Dimenzije: 18 × 17 cm

Podrobnosti

SFERNI HARMONIZATOR je z lasersko tehnologijo izdelan Teslov generator, ki ustvarja Teslove skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja. Skalarni in energijski impulz daje v bioritmu vsakih nekaj sekund skozi vse leto, non-stop brez prekinitve (enkrat letno se zamenjata dve 1,5 V bateriji velikosti AA). Dimenzije so: premer 18 cm in višina 17 cm (garancijska doba je 1 leto).

SFERNI HARMONIZATOR je namenjen domači uporabi za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za multidimenzijske prehode. Odziva se na namen in molitev in podpre njuno uveljavitev na energijski, telesni in informacijski celični ravni.

SFERNI HARMONIZATOR vsebuje poleg skalarne komponente tudi vrtinčasto rodin tuljavo. Njena posebnost je, da pola sever–jug nista fiksna, ampak krožita v smeri urnega kazalca, pri čemer ustvarjata zelo prodoren energijski vrtinec velike moči, ki se modulira in večplastno plasira prvobitni celični zapis pred nastopom motnje. Vrtinčasto energijsko gibanje ponazarja strukturo atoma, osončja, galaksij, genetskega zapisa DNK kot tudi veliko moč orkanov in vrtincev. Vgrajeno je v vse elemente našega univerzuma. Predstavlja jezik narave, šepet iz globin zavesti. Vrtinčasti energijski in snovni tok prepoznavajo tudi energijska središča v živih bitjih, ki se nanj odzivajo s stimulacijo in harmonizacijo. Spodbujena in usklajena središča zavesti se odražajo v urejenem hormonskem, imunskem, genetskem in živčnem sistemu, ki deluje vse bolj brezhibno, z vse manj zastojev, blokad in motenj. Zunanjim in notranjim pritiskom smo nenehno izpostavljeni v okolju in v nas samih. DNK kot nosilec genetskega zapisa lahko začne delovati tudi na okrnjen način. Vrtinčasti energijski, informacijski in snovni tok rodin tuljave v povezavi s Teslovo skalarno komponento se približa DNK na njej lasten način in jo spodbudi, da se osvobodi deformacij. Živa bitja zaznajo prvobitno in ustvarjalno počutje z velikim nabojem prvinske in pristne življenjske energije. Osvežitev in preroditev v vsakodnevnem soočanju z izzivi odpirata polni ustvarjalni polet v doseganju življenjskih ciljev, človeških vrednot in dobrega počutja.

SFERNI HARMONIZATOR je unikatna simbioza skalarne (informacijske) in energijske podpore življenju, bivalnemu prostoru, delovnemu okolju, medsebojnim odnosom ter dobremu in ustvarjalnemu počutju. Aktivno sodeluje pri okrevanju po boleznih in stresih ter izboljša raven življenjske energije v prostoru.

Dodatne informacije

Članki

Skalarni val

Teslov val življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje