BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teslina fontana - baterijska

Hiter pregled

Baterijska Teslova fontana je zelo močan generator Teslovih skalarnih valov za zaščito cele stanovanjske hiše z več nadstropji ali poslovne stavbe. Ustvarja ambient čistega energijskega zapisa in je vrelec energije neokrnjene narave. Odziva se na naš namen ali molitev in ju podpre na naši energijski, telesni in informacijski celični ravni.


Služi kot močna podpora pri okrevanju vseh vrst, kot tudi za našo celostno preobrazbo, energijsko-informacijsko spodbudo in osvežitev ter bolj polno, uspešno in zavestno življenje. Izboljša človekov energijski vzorec, ker vzpostavlja naravno ravnovesje vseh njegovih subtilnih, energijskih in snovnih ravni. Varna je za domačo uporabo, ker ne proizvaja iskre in visoke napetosti. Deluje neprekinjeno na baterijo, ki traja eno leto.


Dimenzije: 20 × 20 × 45 cm

Podrobnosti

TESLOVA FONTANA z baterijskim napajanjem je namenjena za trajno domačo uporabo, deluje non-stop noč in dan brez prekinitve (enkrat letno se zamenjata dve 1,5 V bateriji velikosti AA). Deluje trajno, na podoben način kot Teslov sferni harmonizator, le da je za večkratni faktor bolj zmogljiva in tudi trikrat večja. Dimenzije so 20 × 20 × 45 cm (garancijska doba je 1 leto). Namenjena je za hišo z več nadstropji in za poslovne prostore, lahko pa jo uporabimo tudi samo za eno stanovanje.

TESLOVA FONTANA ustvarja Teslove skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja, ki kot resonančni odmev prehajajo skozi vse dimenzije in iz največje globine življenja obnavljajo prvobitni informacijski zapis na energijski in telesni celični ravni.

TESLOVA FONTANA ustreza vsem Teslovim pogojem za generiranje skalarnih valov, ki govorijo o razmerju teže bakra na posameznih navitjih ter o dolžini vodnikov, ki mora biti usklajena z resonančnimi pogoji razdalje med severnim in južnim polom Zemlje. Pod takšnimi pogoji potuje skalarni val neomejeno med vsemi dimenzijami in vzpostavlja pretok izvorne življenjske energije, ki briše motnje in popačene vzorce, nastale zaradi preobremenitev in raznih nepravilnosti, ki se stalno porajajo v življenjskem polju.

Trajno delovanje TESLOVE FONTANE z baterijskim napajanjem noč in dan brez prekinitve skozi vse leto ima določene prednosti pred terapevtsko 20-minutno uporabo. Vse odklone od prvobitnega zapisa celic in tudi na energijski ravni rahlja in odpravlja sproti z impulzi vsakih nekaj sekund skozi vse leto, da se ne morejo togo usidrati v celično fiziologijo in prerasti v kronične motnje. V stare motnje, ki pa so že od prej zabeležene v celičnem energijskem in informacijskem zapisu, pa prav tako vstopa trajno v časovnih intervalih vsakih nekaj sekund ter jim omogoča blagodejno in krepčilno obnovo in osvežitev v bolj ustrezno in življenjsko podpirajočo obliko.

TESLOVA FONTANA z baterijskim napajanjem je vrhunec učinka in tehnološkega razvoja naprav, ki ustrezajo Teslovim pogojem za meddimenzijsko celično komunikacijo ter regeneracijo celic in tkiv na informacijski, energijski in telesni ravni. V vsakem domu in delovnem prostoru ustvarja prijeten življenjski ambient, primerljiv z vrelci življenjske energije v neokrnjeni naravi.

TESLOVA FONTANA z baterijskim napajanjem zadovolji tudi najbolj zahtevne estetske in funkcionalne kriterije v vsakem domu in poslovnem prostoru. Priporoča se tudi v velnes centrih za rehabilitacijo in sprostitev ter kot podpora bioenergijskim in drugim terapijam.

Dodatne informacije

Članki

Skalarni val

Teslov val življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje