BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teslina fontana - profesionalna

Hiter pregledProfesionalna Teslova fontana, ki ustvarja Teslove skalarne valove, se uporablja za rehabilitacijo in sprostitev v velnes centrih ter kot podpora vsem oblikam 10- do 20-minutne terapevtske obdelave človeka na vseh ravneh delovanja duha in telesa.


Vgrajeno ima Schumannovo frekvenco in možnost njene modulacije v območju 1,5–18 Hz. Za terapije lahko nastavimo poljubno terapevtsko frekvenco od 150 kHz do 1 MHz za različne dele telesa. S funkcijo »Scan« pa obdelujemo célo telo v celotnem frekvenčnem območju od nog do glave in nazaj. Časovnik samodejno izklopi delovanje po desetih minutah. Ima akumulatorsko napajanje in je varna za domačo uporabo, ker ne proizvaja iskre in visoke napetosti.


Dimenzije: 20 × 20 × 45 cmPodrobnosti

Profesionalna Teslova fontana se uporablja v terapevtske namene kot podpora bioenergijskim in drugim profesionalnim oblikam terapevtske obdelave človeka na vseh ravneh delovanja duha in telesa. Za pospešeno obnovo in preporod ob raznih motnjah v delovanju organizma na informacijski, energijski in telesni ravni je namenjena tudi za vsakdanjo 10–20 minutno domačo uporabo. Čas uporabe se lahko postopoma poveča tudi na 1–2 uri (ali več) dnevno.

Profesionalna Teslova fontana ima 12 V akumulatorsko napajanje (akumulator polnimo vsake 3 mesece pri uporabi 20 minut na dan oziroma po vsaki daljši uporabi več ur skupaj ali pa ves dan). V času 20-minutne ali daljše terapije, ko je vklopljena, ustvarja trajen signal brez presledka, ne le na vsakih nekaj sekund kot baterijska Teslova fontana. Zato je trenutna akutna prodorna moč profesionalne Teslove fontane v času terapije veliko večja kot pri vse leto (non-stop in brez prekinitve) delujoči baterijski Teslovi fontani za trajno domačo in terapevtsko uporabo.

V osnovi sta obe Teslovi fontani, baterijska in akumulatorska, zgrajeni po enakih Teslovih principih ustvarjanja skalarnih (informacijskih, torzijskih) valov in polj, vključno z upoštevanjem faktorjev za multidimenzionalne prehode in uskladitev s prvobitnimi življenjskimi pogoji na informacijski, energijski in telesni ravni v smislu izboljšanja celičnega zapisa, počutja in odpravljanja motenj z dvigom ustvarjalne, osvežilne in pomlajevalne življenjske energije.

Profesionalna Teslova fontana ima še dodatno možnost Schumannove modulacije z znamenitim Zemljinim in z njim resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem na okoli 8 Hz. To pomeni, da se z vklopom tipke za modulacijo celotno delovanje profesionalne Teslove fontane uglasi oziroma modulira na Schumannovo frekvenco okoli 8 Hz, ki jo nastavimo z levim gumbom. Frekvenco modulacije pa lahko z levim gumbom izberemo tudi po želji celo zunaj meja Schumannovega območja (1,5–18 Hz) in tako poleg alfa valov zajamemo tudi theta, delta ali beta valove.

Profesionalna Teslova fontana ima tudi možnost vključitve funkcije SCAN, kar pomeni, da HF signal potuje po celotnem frekvenčnem področju za celotno telo 150 kHz (noge) do 1 MHz (glava) in nazaj s ponavljanjem tega ciklusa v intervalih po 20 sekund. V tem intervalu prečeše in zajame tudi vse individualne potrebe in dodatna resonančna stičišča, v katerih prodorna energija učinkuje maksimalno. Kadar ni vključena s tipko funkcija SCAN, pa lahko z desnim gumbom poljubno izberemo in nastavimo katerokoli terapevtsko frekvenco med 150 kHz do 1 MHz za različne dele telesa.

Profesionalna Teslova fontana ima z vgrajenim časovnikom tudi možnost avtomatskega izklopa izhodnega generatorja po 10-ih minutah. S pritiskom tipke START se časovnik vedno znova vključi za 10 minut. Časovnik je lahko tudi izključen, v tem primeru deluje profesionalna TESLOVA FONTANA neprekinjeno, vse dokler je sami ne izklopimo.

Profesionalna Teslova fontana ne proizvaja visoke napetosti ali iskre. Ustvarja zelo blagodejno okolje za vse biostrukture in življenjski ambient. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave.

Dimenzije so 20 × 20 × 45 cm (garancijska doba je 1 leto).

Dodatne informacije

Članki

Skalarni val

Teslov val življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje