BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teslina purpurna plošča

Hiter pregledTeslova purpurna plošča deluje kot antena za kozmično energijo.


Lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, izvinih, izpahih, udarninah ...


Pomaga tudi pri stresu, nespečnosti, glavobolu, zobobolu in drugih nadlogah našega vsakdanjika.


V velikosti kreditne kartice, da jo lahko povsod nosimo s seboj.PONOVNO NA ZALOGI


Podrobnosti

Teslova purpurna plošča močno ojačuje naravno magnetno polje. Izdelana je iz anodiziranega in vijolično pobarvanega aluminija. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.

Plošča deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo sámo začne proces zdravljenja.

Teslova plošča je odlična pomoč pri mnogih težavah. Tako na primer lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, zvinih, izpahih, udarninah …

Blaži posledice stresa, če pa jo damo v vzglavnik, zmanjšamo nespečnost in utrujenost.

Teslova purpurna plošča je dober pripomoček tudi pri glavobolu, zobobolu, pikih žuželk, urezninah, opeklinah in drugih nadlogah našega vsakdanjika.

Če ploščo položimo preko gaze na ureznino ali opeklino, ali pa jo z obližem pritrdimo na obolelo mesto na telesu, se zdravljenje močno pospeši, bolečina pa se precej zmanjša ali celo izgine.

Običajno jo uporabljamo zjutraj in zvečer po dvajset minut. Uporabimo lahko tudi dve plošči naenkrat, ki ju postavimo eno nasproti drugi.

Če ploščo enkrat ali dvakrat na dan za pol ure vtaknemo v žep srajce ali obleke, bomo imeli več energije in se bomo utrudili veliko pozneje.

Plošče delujejo kot antene za kozmično energijo in so koristne tudi pri delu s čakrami. Teslova plošča počasi dviguje vašo osebno vibracijsko frekvenco in pospešuje vaš duhovni razvoj.

Teslova purpurna plošča s svojim delovanjem zmanjšuje in odpravlja negativne vibracije v hrani, vodi in drugih tekočinah, celo v tobaku. V ta namen zadostuje, da hrano postavimo na ploščo za 15 minut, posodo z vodo pa za 2 do 3 minute. Energija plošče deluje skozi vse materiale razen kovine.

Rastline, ki jih zalivamo s tako energizirano vodo, rastejo veliko hitreje in imajo bolj zdravo barvo, rezano cvetje s ploščo pod vazo pa traja še enkrat dlje.

Teslova purpurna plošča je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti eksperimentirate še na mnogih drugih področjih.

Velikost: 8,5 × 5,5 cm

Dodatne informacije

Članki

Čudodelne purpurne plošče

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje