BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Uvod v sugestijo Uvod v sugestijo

Uvod v sugestijo

Hiter pregled

Sugestijo najdemo na vsakem koraku, v vsakdanjem življenju: v izobraževanju, zdravstvu, cerkvi, vojski, družini, v poslovnem svetu, na televizijskem zaslonu, v oglaševalskem poslovnem svetu, v kazenskih postopkih, kjer se lahko zelo jasno opazijo zlorabe sugestije. Hipnoterapevtka in doktorica znanosti na področju sociologije, ki se ukvarja z duševnim zdravjem v skupnosti, tudi prejemnica Prešernove nagrade, avtorica knjige Rezka Osredkar se v Uvodu v sugestijo osredotoča na koncepte sugestij, pretežno na področjih zdravja in izobraževanja.


Številni družbeni neharmonični pojavi, ki nastajajo, v zadnjem času tudi pojav koronavirusa, pozivajo k spreminjanju in spremembam sistemov v družbi, ki so preveč nehigienični, da bi vzdržali. Kličejo k reformaciji nekaterih oblik sistemov s starimi orodji in sodobnimi pristopi. Hipnoza je ena takšnih metod, ki deluje na osnovi sugestije.


Sugestija je stara kot človek. Nikoli ni bila dovolj opazna. Hipnoza, ki deluje na osnovi sugestije, pa je bila v zgodovini razumljena različno. Danes ponovno dobiva svoje razsežnosti. Vedno deluje. Kako pa uporabljamo sugestijo in hipnozo v različnih kontekstih, nam pove predvsem drugi del knjige.

Podrobnosti

Avtorica: Rezka Osredkar

Samozaložba

Format: 15,5 × 23,5 cm

Obseg: 320 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje